poze  serbarile romanatiului 23 25 noiembrie 2018 caracal

“ SERBARILE ROMANATIULUI “ 23 – 25 NOIEMBRIE 2018 CARACAL

Olt , Caracal. Vineri 23 Noiembrie 2018 09:00 - Duminică 25 Noiembrie 2018
Platoul Primariei Caracal

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/4000

SERBARILE ROMANATIULUI, DE Vineri 23 Noiembrie, pana Duminica 25 Noiembrie! 3 zile de petrecere si voie buna in centrul orasului Caracal, pe Platoul Primariei!! Serbam Romanatiul cu show-uri gastronomice inedite, surprize si spectacole muzicale pentru toate gusturile, cei mai in voga artisti si un mega parc de distractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari !!

Vineri, 23 Noiembrie dam startul serbarii cu ansambluri si indragiti artisti locali de folclor si recital folcloric cu indragitul ION DRAGAN. Vom continua cu o seara incendiara de clubbing cu DJ ANDREI si MC BEE si vom incheia cu un megarecital OANA RADU!
Sambata, 24 Noiembrie - ansambluri de folclor din zona si indragita NETA SOARE! DJ ANDREI si MC BEE vor continua cu show-ul incendiar si animatoare provocatoare. Vom incheia seara cu un megarecital MAXIMILIAN!
Duminica, 25 Noiembrie incepem petrecerea cu indragiti artisti de folclor din zona si cu recitalul indragitei artiste de muzica populara MARIA GHINEA. Seara de clubbing alaturi de DJ ANDREI si MC BEE va continua si vom incheia spectacolul cu un un megarecital al frumoasei ANDA ADAM!
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii, ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, dulciuri si dulceturi, carnuri aromate, un tezaur de bunatati culinare, nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, textile de sezon si marochinarie, articole din blana etc.
Va asteptam cu un targ traditional spectaculos, muzica de petrecere si voie buna ca in zi de sarbatoare !
Intrarea este liberă!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 901

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1975 zile, 19 Nov. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .