poze targul de craciun din piatra neam 2023

Târgul de Crăciun din Piatra-Neamț 2023

Neamt , Piatra Neamt. Vineri 1 Decembrie 2023 18:00 - Duminică 7 Ianuarie 2024
În inima municipiului Piatra-Neamț

Categorii: Targuri

În perioada 1 decembrie – 7 ianuarie, vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu magia Sărbătorilor de Iarnă!

 


Târgul de Crăciun își deschide porțile către atmosfera de sărbătoare și inimile pietrenilor pe data de 1 decembrie, la ora 18:00.


În weekend, sunteți bineveniți în centrul municipiului Piatra-Neamț, până seara târziu, unde atmosfera de sărbătoare va va încălzi inimile! În weekend-uri, scena va găzdui numeroși artiști, ce vor oferi publicului nemțean cele mai frumoase momente. Târgul de Crăciun la Neamț vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de Moșul darnic, de colinde, de povești însoțite de un pahar de vin fiert, de aroma plăcintelor și cozonacilor proaspăt scoase din cuptor și de tot ce e frumos în această minunată perioadă a anului! Dragii noștri, poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Mai multe detalii: http://www.romaniaturistica.ro/

Comenteaza pe Facebook
moni d

Adaugat in urma cu 144 zile, 23 Nov. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

  • Ai ceva de zis?

    .