poze concert alina manole la piatra neamt

Concert Alina Manole la Piatra Neamt

Neamt , Piatra Neamt. Joi 12 Iunie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Pub Km0 din Piatra Neamt

Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului , unicitatea fiecarei aparitii scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special pentru piata muzicala romaneasca.
Pe 2 si 3 iunie, Alina Manole a lansat un nou album, (dupa Luna Patrata, Cu drag si Dragoste in 3) intitulat “Fericirea de Luni”. In acelasi stil care a consacrat-o, ca un mix delicat intre jazz si folk, a carui amprenta ii apartine si o face de recunoscut in peisajul muzical romanesc, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. O parte dintre piese sunt deja cunoscute publicului din concertele live si au primit “acordul” publicului: “Fix in seara asta”, “De 30 de ani”, “Trezeste-ma”, “Te iubesc”. O parte insa este reprezentata de piese a caror auditie a avut loc pentru prima data in cadrul spectacolului de lansare

“Fericirea nu inseamna concediu in Rai” - iata una dintre primele afirmatii ce vor fi auzite pe albumul cel nou al “fetei cu Luna Patrata”. Da, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos si inteligent. Asa sunt si cei care vin la concertele “pamantene”.

Mai multe detalii: http://www.letsrock.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 707
popadriana

Adaugat in urma cu 3672 zile, 07 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .