poze congresul european de turism rural 2012

Congresul European de Turism Rural 2012

Neamt , Piatra Neamt. Duminică 7 Octombrie 2012 - Miercuri 10 Octombrie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Congresul European de Turism Rural va avea loc in perioada 7 - 10 octombrie si va beneficia de prezenta a 27 de tari europene, ceea ce reprezinta o deschidere publicitara imensa pentru orasul Piatra-Neamt si judetul Neamt.

Organizatorii evenimentului sint Eurogites – Federatia Europeana de Turism Rural, ANTREC – Asociata Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, in parteneriat cu Munistrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Primaria Piatra Neamt, Consiliul Judetean si Camera de Comert si Industrie Neamt. Tema congresului va fi, in acest an, “Turismul inovativ – o noua viata pentru zonele rurale”.
Participantii la congres vor putea vizita obiective turistice din Romania, vor participa la sesiunile in plen si pe sectiuni ale congresului, la expozitii si ateliere de lucru sau work-shop – uri si la un tirg de turism rural. In perioada Congresului vor avea loc evenimente artistice si culturale (Festivalul Filmul de Piatra, expozitii, spectacole), tirguri (Festivalul Hanurilor), evenimente sportive (competitii de bouldering, offroad), festivitati, excursii si vizite pe teren, seri traditionale românesti si ateliere de manufactura si arta straveche. Toti participantii vor fi cazati in pensiuni agro pentru unul sau toate cele trei pachete turistice de petrecere a timpului liber:natura, traditie si aventura.

Mai multe detalii: http://www.ziaruldebacau.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4281 zile, 30 Iul. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .