poze bits bats pool gang 0 1

Bits&Bats Pool Gang 0.1.

Neamt , Piatra Neamt. Sâmbătă 10 August 2013 21:00 - Duminică 11 August 2013
Strand Piatra Neamt, Bazinul Mare

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 0/1000

Bits&Bats Pool Gang 10.08.2013, 21:00 Cuantune (live) Le Minion R.F.D.J. Adrian R. Visuals by Redulian. Strandul Piatra Neamt, Bazinul Mare, intrare 20 lei

Bits&Bats este un brand de evenimente lansat la Iasi in 2011, si care, in 2013 s-a deschis publicului frumos din Piatra Neamt. Proiectul isi propune evitarea stereotipurilor si lansarea unor evenimente ce imbratiseaza armonios arta si in special muzica in diverse forme.
Bits&Bats Pool Gang din 10.08.2013 ii prezinta cu drag publicului pe Cuantune (live), Le Minion, R.F.D.J. si Adrian R, intr-un eveniment ce va avea loc in Strandul din Piatra Neamt, la Bazinul mare incepand cu orele 21:00.

Proiectul de Nu-jazz Cuantune a luat nastere in primavara lui 2010, prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni
precum Andreas Aron (bas electric/ contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Le Minion este producator de 6 ani, insa abia de un an si jumatate a indraznit sa isi impartaseasca skill-urile prin diferite locatii din tara.
In primavara lui 2012 Le Minion a deschis in mini turneul de promovare alaturi Haute Culture si de VAst Solo. Dupa o scurta colaborare cu cativa instrumentisti locali, Le Minion isi produce propriile piese “Sunday Joy” fiind piesa cu care a participat la preselectiile Eurovision.
In prezent Le Minion inceput sa lucreze la propriul EP de remix-uri, un material double-sided, impreuna cu cei de la OCS, The Amsterdams si The MOOoD, ce va aparea destul de curand.

R.F.D.J., prescurtarea pentru Really Funky DJ, este omul care da dovada de creativitate si diversitate oricand si oriunde il vei vedea/auzi live.
Mixand alaturi de artisti precum Stickybuds, Kormac, Blanilla, K-lu, Sauce si multi altii, a adoptat o atitudine deschisa fata de toate genurile muzicale dand dovada de inovatie in fiecare set prestat in locatii precum: Electric Castle Festival, Peninsula, La Gazette, Boiler Club, Flying Circus, Booha College etc.
Amestecand cu masura si finete Ghettofunk, Breaks, DnB, Glitch, Dub, Hip-Hop si multe altele, aminteste foarte mult de stilul lui Krafty Kuts, care la rândul lui nu s-a rezumat niciodată la un singur gen muzical.

Adrian R este un artist prezent la majoritatea evenimentelor importante ale scenei locale (Cozla Music Fest, Tare ca Piatra).

Visuals by Redulian

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/168772676643716/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1246

Eveniment postat de organizator

bits and bats

Adaugat in urma cu 3891 zile, 03 Aug. 2013

Adaugat de bits&bats

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .