poze trooper an iron tribute 3

Trooper - An Iron Tribute 3

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 9 Decembrie 2017 20:00
Jazz&Blues Club, str Sinaia nr.3

Categorii: Muzica si Concerte

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley (Iron Maiden) şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

A realizat mai multe editii "Stelele Rockului Romanesc" avend printre invitati nume ca Paul Ciuci, Cristi Minculescu, Dan Iliescu, Nicu Covaci, Kempes, etc
Începutul toamnei aduce o nouă surpriză muzicală din partea formației Trooper: „An Iron Tribute – Part III”. Pornită din dragostea pe care cei șase trooperi o au pentru muzica formației Iron Maiden, cea care le-a dat și dat numele, inițiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga țară. Reunind cele mai frumoase piese din discografia Iron Maiden cu piesele care i-au făcut cunoscuți și iubiți pe Trooper, concertele din seria „An Iron Tribute” oferă o experiență de neuitat.
Vorbind despre această serie de concerte, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper spunea: „Am văzut cât de mult s-au bucurat mereu oamenii atunci când ne-au auzit cântând peise Iron Maiden. Prin urmare, am hotărât să pregătim un nou turneu An Iron Tribute”. Concertele sunt structurare în două părți, o primă oră de hituri Iron Maiden și o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio. Vom încerca să ajungem în cât mai multe orașe până la finalul lunii aprilie 2018. Nu voi spune ce piese Iron Maiden vom cânta, însă garantez că este cu adevărat un best of. Așadar, puneți mâna pe discografiile Iron Maiden și Trooper. Venim cu cel mai tare setlist!”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 985
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Targu Mures
lavi

Adaugat in urma cu 2379 zile, 23 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .