poze concert partizan la targu mures 2014

Concert Partizan la Targu Mures - 2014

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 29 Martie 2014
The Office

Categorii: Muzica si Concerte

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN - Adrian Pleşca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Bortun la bass.

Povestea Partizan începe demult şi este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admiraţia publicului de mai bine de un deceniu, aşa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât şi concertele sold-out susţinute prin cluburile din întreaga ţară.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single şi trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic şi Dan Mușetescu.

Albumul “Am cu ce” este un album viu şi pestriţ, cu peştişori de aur care ajută scafandrii manelişti, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul a fost îmbrăcat într-o muzică electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până in 2002 în România. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 749
Cuvinte cheie: partizan , rock , Evenimente Targu Mures
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3740 zile, 27 Ian. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .