poze concert folk emeric imre jimi el laco

Concert Folk - Emeric Imre & Jimi El Laco

Mures , Targu Mures. Vineri 31 Ianuarie 2020 19:00
Jazz&Blues Club

Categorii: Muzica si Concerte

Emeric Imre este unul din cei mai populari si artiști ai muzicii folk, cu un numar impresionant de concerte in toata tara .A compus peste 260 de lucrări în stil folk.indragite de public, a participat la festivaluri de gen renumite si a lansat albume memorabile iar cantecele lui sunt fredonate de ascultatori, indiferent de varsta.

Folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu şi mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şi tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, mărturisește Emeric Imre.

Una din satisfacțiile artistului este faptul că „există o tânără generație care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018) și susține nenumărate concerte în toată țara.
.
Jimi Laco este unul din cei mai apreciati instrumentisti din Romania. Din 1994 pana azi a cantat impreuna cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din intreaga europa la chitara, vioara, bouzouki si nu numai. Are de asemenea colaborari cu Orient Expres, Adrian Berinde, Emeric Imre si alti artisti/trupe din tara.

Informatii suplimentare puteti avea la Jazz&Blues Club tel. +40 724 400 322

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/609335313191601/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 774
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Targu Mures
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1526 zile, 14 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Targu Mures
comemorarea mor ii lui isus

Comemorarea morții lui Isus

Mures, Targu Mures. Duminică 24 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .