poze cargo live

Cargo Live

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 25 Ianuarie 2020 19:30
Jazz&Blues Club

Categorii: Muzica si Concerte

Va asteptam sa incepem anul cu cel mai tare concert marca CARGO. Promitem o atmosfera incendiara si multa multa distractie.

Inființată în 1985, Trupa CARGO este una dintre cele mai longevive și de success din țară, având la activ numeroase albume, hit-uri, videoclipuri și mii de concerte.

În anul 2015, Trupa CARGO a marcat 30 de ani de activitate, fiind distinsă cu numeroase premii, diplome și titluri oferite de diferite municipalități din țară, decorată inclusiv de către Instituția Prezidențială cu Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetățeni de Onoare ai Municipiului Timișoara etc.
Asa cum a obișnuit, după lansarea în 2016 a DVD–ului, “CARGO LIVE LA ARENELE ROMANE”, pentru Trupa CARGO anul 2017 a început la fel, astfel în 25 ianuarie la Bucuresti, Cavalerii Rock-ului Românesc au lansat în premieră în România un material discografic de colecție în ediție limitată, “CARGO VINYL LIVE!”
De asemenea, anul centenarului 2018 a început în forță prin lansarea single-ului "ROMÂNIE, TE STRIG!", culminând cu un concert extraordinar la Sala Palatului din București, sub egida "CARGO 33" și editarea unui nou vinyl în format electric și acustic.

Demnă de a fi vocea unei națiuni, piesa-simbol “ROMÂNIE, TE STRIG” celebrează România în toate aspectele ce o definesc, începând de la noi, oamenii, până la istoria plină de însemnătate, limbă, tradiții etc, aduce în prim plan povestea trecutului, prezentului și viitorului, trezește patriotismul din noi și ne reamintește că suntem mai puternici atunci când declarăm drepți și mândri că suntem români!
CARGO este o trupă de elită cu un puternic impact moral direct, este o istorie adevărată care se scrie, care merită descoperită și trăită. Convingătoare prin muzica și profesionalismul ei, Trupa CARGO reprezintă exact narcoticul de care lumea are nevoie.

Pentru activitatea sa, numeroasele concerte și pentru apropierea față de publicul său, CARGO primește din partea fanilor titulatura de “Cea mai iubită trupă rock” din România!
Pe 20 Octombrie, cea mai iubită și titrată trupă rock românească a ultimului deceniu revine în Cluj-Napoca, “APROAPE DE VOI” cu un show spectaculos, să cântăm cu toții hit-urile consacrate din repertoriu și single-ul “ROMÂNIE, TE STRIG!”, piesa ce a devenit rapid imn al românilor de pretutindeni!

Componența Trupei CARGO:

- Adrian Bărar (chitară, lieder)
- Adrian „Baciu” Igrișan (voce, chitară)
- Tavi Pilan (tobe)
- Ionut Cârjă (clape)
- Alin Achim (bass)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/544760582737061/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2105
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Targu Mures
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1526 zile, 14 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Targu Mures
comemorarea mor ii lui isus

Comemorarea morții lui Isus

Mures, Targu Mures. Duminică 24 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .