poze budo gym club la campionatul national de karate kyokushin
poze budo gym club la campionatul national de karate kyokushin

BUDO GYM CLUB, la Campionatul National de Karate Kyokushin

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 22 Martie 2014 08:15 - Sâmbătă 22 Martie 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

BUDO GYM CLUB participa cu sase sportivi la Campionatul National de Karate Kyokushin de la Targu Mures


Pe 22 martie, sase sportivi ai Clubului Budo Gym Bucuresti vor concura pentru primele pozitii in clasamentul Campionatului National de Karate Kyokushin de la Targu Mures. Pentru acest eveniment, Sensei Gruia Docan (3 dan kyokushin) a antrenat cativa dintre cei mai promitatori sportivi seniori ai clubului: Dana Stoian si Andra Silvas (Categoria Fete, -55kg), Adrian Precub (Categoria Baieti, -60kg), Sebastian Ciuban si Stefan Ilie (Categoria Baieti, -70), si Demetrius Tanase (Categoria Baieti, - 80kg).

Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin si va reuni sportivi ai cluburilor din intreaga tara.

“In ultimii ani, Budo Gym Club a devenit o prezenta nelipsita de la principalele competitii nationale si internationale de karate kyokushin, iar asta ne bucura in mod deosebit, intrucat rasplateste eforturile noastre depuse in cadrul antrenamentelor si demonstreaza faptul ca Budo Gym Club formeaza noi si noi viitori campioni. Asa ca, si de aceasta data, ne asteptam sa urcam pe podium si sa revenim acasa cu cat mai multe medalii. Sportivii nostri s-au antrenat indelung si merita, cu siguranta, sa mai adauge inca un trofeu in palmaresul impresionant pe care il au deja unii dintre ei.”, a declarat Sensei Gruia Docan.

Prezenta tot mai activa pe podiumurile competitiilor nationale si internationale, cat si rezultatele obtinute in ultimii ani de echipa Budo Gym Club, au atras atentia presei sportive romanesti care s-a dovedit un partener de nadejde in promovarea acestui sport in randul tinerilor din intreaga tara. Cea mai recenta vizita in timpul antrenamentelor Budo Gym Club a fost facuta de echipa Dolce Sport, care a realizat saptamana trecuta un material dedicat exclusiv clubului condus de Sensei Gruia Docan. Materialul video poate fi vizionat aici: http://www.dolce-sport.ro/sporturi/alte-sporturi/video-afla-totul-despre-kyokushin-vezi-un-reportaj-din-sala-de-arte-martiale-31011/

-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan -, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.
Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

Mai multe detalii: http://www.budogymclub.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1492
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3549 zile, 17 Mar. 2014

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Targu Mures
concert cargo

Concert Cargo

Mures, Targu Mures. Luni 25 Decembrie 2023
concert de colinde tradi ionale la targu mure

Concert de colinde tradiționale la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Luni 11 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .