poze wedding planning workshop pentru mirese targu mures

Wedding Planning - Workshop pentru Mirese Targu-Mures

Mures , Targu Mures. Vineri 18 Iulie 2014 18:00 - Vineri 18 Iulie 2014
Tamas Erno Nr.1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 30/60

Workshop pentru viitoarele mirese. Totul despre Wedding Planning

Dragi viitoare miresici si miri,

Am organizat pentru voi un eveniment inedit de workshop prin care sa aflati totul despre cum sa va organizati si planificati nunta de vis, pas cu pas, de la cel mai mic detaliu pana la vizualizarea si punerea in practica a intregului eveniment.

Vineri, 18 iulie 2014, ora 18.00 la Hotel Arena, vis-a-vis de Sala Polivalenta, Strada Tamas Erno Nr. 1

Workshop sustinut de Bianca Somesan, Wedding Planner din Cluj-Napoca care va va prezenta impreuna cu invitatii nostri in ce consta organizarea unei nunti perfecte de la A la Z!

Ce beneficii veti avea?

Veti afla mai multe despre ce inseamna Wedding Planning si beneficiile pe care vi le aduce un wedding planner in organizarea nuntii la care visati de mici. Valoarea pe care o aduce un wedding planner prin calitatea serviciilor oferite.

Prezentare cu expozitie din partea furnizorilor invitati:

*Rochii de mireasa - Salon Szelena - veti avea ocazia sa aflati cum sa va alegeti rochia potrivita, detalii pe care sa le urmati in privinta alegerii rochiei de mireasa, cum sa se asorteze cu stilul si personalitatea voastra, detaliile in legatura cu tematica, sezon, mire s.a.m.d.

*Costume miri - Magazin Seroussi - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre alegerea costumului, tinutei potrivite pentru mire, detalii de urmat in privinta alegerii unui costum in functie de rochita miresei, tipuri diferite de costume si alegerea costumului in functie de fizionomia mirelui.

*Video - Ovidiu Rosca - veti avea ocazia sa aflati ce inseamna un cameraman profesionist, detalii pe care sa le urmati in privinta alegerii unui cameraman profesionist, care este ultimul trend in tehnologia moderna privind filmarile HD la nunti, ustensilele folosite si multe altele.

*Fotografie - Studio Arten - veti avea ocazia sa aflati ce inseamna un fotograf profesionist, informatii pe care sa le urmati in privinta alegerii unui fotograf profesionist, de ce sa alegeti un fotograf profesionist si nu un amator, portofoliul si arsenalul de munca folosit.

*DJ - Plusaudio - veti avea ocazia sa aflati in ce consta alegerea unui DJ potrivit pentru nunta, detaliile pe care sa le urmariti in privinta alegerii unui DJ cu experienta, profesionist si diferentele intre DJ-ii, tipuri de DJ.

*Decor-Mures - Claudia si Elena - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre cum sa va alegeti buchetul de mireasa, detalii care sa le urmariti in privinta alegerii florilor pentru decor, amenajarea decorulului, detaliile in legatura cu tematica, concept, mesaj, sezon, trenduri.

*Cofetarie - Artizan - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre candy bar, cum sa va alegeti candy bar in functie de decor, despre prajituri si alegerea prajiturilor in functie de preferintele si bugetul vostru, detalii care sa le urmariti in privinta alegerii tortului, marturiilor de nunta.

Investiţia ta?

- Prin completarea formularului de înscriere de mai jos beneficiezi de un tarif special de 20 Ron/cuplu, iar 15 Ron/persoana
- În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 RON/cuplu, respectiv 20 RON pentru o persoana

Inscrie-te la:
https://docs.google.com/forms/d/1a2sSq9eSMQxHX1Z1_FNhP3c0kEgAycv-A2AL7NiDSM8/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Pentru informatii:
Mail: diana.andrei87@gmail.com
Tel: 0743-347.880
https://www.facebook.com/pages/B-Inspired-Events-Consulting/350758065036221?ref=hl

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/678312682243513/678312698910178/?notif_t=like

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1136
Cuvinte cheie: Targu Mures

Eveniment postat de organizator

diana andrei

Adaugat in urma cu 3568 zile, 10 Iul. 2014

Adaugat de Diana Andrei

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .