poze festivalul hameiului la sighisoara

Festivalul Hameiului la Sighisoara

Mures , Sighisoara. Vineri 6 Septembrie 2013 - Duminică 8 Septembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul Hameiului din Transilvania (Transylvania Hop Fest) va avea loc in perioada 6-8 septembrie, in municipiul Sighisoara, judetul Mures.

Evenimentul se dorește a fi un ”SeptemberFest” al Transilvaniei, unde berea, tradiția și distracția să se împletească fericit pentru cei care vor trece pragul Cetății Medievale din Sighișoara.Doritorii vor avea parte, pe lângă berea de calitate, produsele meșteșugarilor locului, mâncarea tradițională germană și de spectacole ale unor trupe rock și artiști folk de marcă.

Line-up Festivalul Hameiului din Transilvania: Alternosfera Rezident Ex Byron Luna Amară Grimus Fără Zahăr Ducu Bertzi Nicu Alifantis Adrian Ivanițchi Ana Maria Georgescu Rotilos Gentiana Concertele vor avea loc pe două scene: una în Piața Mare din Cetatea Medievală iar cealaltă în zona Centrul istoric de jos. Pentru a asigura diversitatea evenimentelor, în aceeași perioadă în Sighișoară, în parteneriat cu Festivalul Hameiului, va avea loc Festivalul Fanfarelor din Sighișoara, aflat la a VIII a ediție, și Sighișoara Film Festival. Prețuri bilete la Festivalul Hameiului din Transilvania: 10 lei/zi (asigură accesul în incinta Cetății Medievale)

Mai multe detalii: http://www.infomusic.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3896 zile, 26 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Sighisoara
festivalul medieval sighisoara 2024

Festivalul Medieval Sighisoara 2024

Mures, Sighisoara. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .