poze medifun

MEDIFUN

Mures , Sangeorgiu de Mures. Miercuri 10 Octombrie 2018 - Duminică 14 Octombrie 2018
Strada Plutelor

Categorii: Festivaluri

Medifun este cel mai mare festival național studențesc, derulat timp de 5 zile după un concept unic în ţară, care întruneşte atât evenimente culturale, sportive şi caritabile sub forma unei competiţii inedite, cât şi un festival de muzică.

Anul acesta Medifun, ajuns la ediția a XVIII-a, va avea loc în perioada 10-14 Octombrie în Tîrgu Mureş şi pentru că ne despart doar câteva săptămâni până la eveniment, line-up-ul a fost anunţat deja şi nu duce lipsă de diversitate.

Headliner-ul acestei ediţii este Viţa de Vie!

Vița de Vie, elemenul rock al festivalului, a fost formată în anul 1996. Primul lor album, „Rahova”, a fost realizat în 1997, iar ultimul album numit „Şase (+)” a fost lansat în 2016 , urmând ca în 27 octombrie 2018 la Arenele Romane, să lanseze cea de a doua parte a albumului, „Şase (-)”. Trupa a devenit cu adevărat cunoscută odată cu lansarea albumului „Fenomenal” și a single-ului „Basul și cu toba mare”.

Pentru al doilea an consecutiv, Fără Zahăr va fi din nou prezentă la festival.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Această formaţie garantează destinderea oricărui ascultător cu „Lav Stori”, „Cine mi-a-mpuşcat maimuţa” şi multe alte astfel de cântece.

Hip-hop-ul este adus la Medifun 2018 de către C.T.C (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu)

Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 1999 şi a pus bazele primului label independent de hip-hop „Facem Records”, prin care continua şi în ziua de azi să creeze muzică. În august 2005 lansează primul lor album, LP-ul „Dificultăți Tehnice", definit ca "un material non-conformist cu o puternică tentă revoluționară anti-sistem". Acesta se bucură de vânzări de peste 10.000 de unități, făcând furori în rândul fanilor datorită mesajului revoluţionar. Urmează câteva albume solo care bucură lumea cu piese ca „Ceai” – Doc feat What’s up, „Ambrozie”-Deliric & Silent Strikesau „Insomnii”-Vlad Dobrescu feat Deliric, dar şi hit-uri realizate de formula completă, cum ar fi „Globul de cristal”.

Deoarece muzica electronica nu poate lipsi, invitaţi de onoare sunt şi Şuie Paparude. În 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu lansează primul album, intitulat „Șuie Paparude”, incluzându-l şi pe Dj Vasile. Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode. Printre cele mai cunoscute melodii din repertoriu se numără „Pentru inimi”, „Nu te mai saturi de noi”, „Soundcheck” şi „A fost odată” care se vor auzi cu siguranţă şi în Tîrgu Mureş în octombrie.

Vor fi prezenți și numeroşi DJ precum: Gojira&Planet H, Dj Sauce, Hefe, DWLS, MA:TEI, Antenna, Brodi&Dr.Panda, Dobix, Kuki şi Party DJs.

Toată lumea este binevenita la oricare dintre concertele sau evenimentele din cadrul Medifun 2018, indiferent dacă participă in cadrul unei echipe încrise în competiţia pentru marele premiu sau doar ca simplu spectator care vrea să se bucure de muzică live şi o atmosferă incredibilă.

Pentru detalii şi noutăți puteţi vizita site-ul www.medifun.ro sau conturile de socializare ale festivalului, Facebook www.facebook.com/medifun.ro şi instagram @medifun.ro .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 663
lavi

Adaugat in urma cu 2095 zile, 28 Sep. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .