poze zilele municipiului orsova 12 15 august 2021

ZILELE MUNICIPIULUI ORSOVA 12-15 AUGUST 2021

Mehedinti , Orsova. Joi 12 August 2021 09:00 - Duminică 15 August 2021
faleza din fata Primariei Orsova ,bulevardul 1 Decembrie

Categorii: Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 500/2000

ZILELE MUNICIPIULUI ORSOVA 2021!, in perioada 12-15 august, in centrul Municipiului Orsova, pe Faleza din fata Primariei. Va asteptam cu muzica buna, dance, pop, clubbing, folclor traditional, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vinuri si bere rece, parc de distractii pentru cei mici si cei mari, foc de artificii si cel mai mare targ de produse traditionale.

Ziua de joi 12 august va debuta cu un regal folcloric deosebit, spectacol oferit de PETRICA IRIMICA MINULESCU SI ORCHESTRA, petrecerea continuand cu program de clubbing DJ ALBINUTA si MC LARISA.
Vineri 13 august, avem parte din nou de un regal folcloric alaturi de renumitul TARAF GHITA CALTUN BRANCU, impreuna cu solistii: VANESA JARJA si OLGUTA BERBEC, seara fiind incheiata cu petrecere de clubbing DJ ALBINUTA si MC LARISA.
Sambata 14 august, avem o zi speciala dedicata iubitorilor de folclor. ORCHESTRA FRATII PERA CU CATALIN PERA, TARAFUL CARMEN IENCI CU INDRAGITA INTERPRETA CARMEN IENCI, recital VALENTIN SANFIRA, program pentru tineret cu rapperita Emy Alupei si incheiem seara pe tonuri de clubbing cu DJ ALBINUTA si MC LARISA.
Marea surpriza a zilei de duminica 15 august va fi recitalul indragitei artiste ANTONIA. Incepem petrecerea de duminica pe tonuri de folclor alaturi de LUCIAN BOLOGA SI OXANA BOLOGA, recital NARCISA BALEAN, ZORICA SAVU, incheind glorios sirul spectacolelor live dupa cum spuneam cu un Megarecital incendiar ANTONIA! si petrecerea de clubbing alaturi de DJ ALBINUTA si MC LARISA.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2281
Cuvinte cheie: Orsova

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 989 zile, 03 Aug. 2021

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

  • Ai ceva de zis?

    .