poze zilele municipiului or ova

Zilele Municipiului Orșova

Mehedinti , Orsova. Vineri 11 August 2023 09:00 - Marţi 15 August 2023

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 0/2000

MUNICIPIUL ORȘOVA devine centrul distraţiei şi al petrecerii in perioada 11 – 15 august 2023. Cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru frumusețea peisajelor naturale, Municipiul Orșova continuă tradiția și oferă și anul acesta atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan.

Zilele Municipiului Orșova vor cuprinde concerte live cu artiști locali și naționali ce vor urca pe scenă și ne vor încânta cu muzică de calitate. Spectacolul de artificii va aduce magia cerului direct în inima orașului, lumini și culori care vor încânta privirile tuturor.
Pentru cei mici și cei mari, avem un parc de distracții ce va oferi momente pline de amuzament și bucurie: trambulină, rotație în carusel sau pur și simplu o plimbare în aer liber!
Pregătim o selecție delicioasă de mâncăruri și băuturi în zona de food court și food trucks pentru a vă satisface toate poftele de gustări și preparate tradiționale și internaționale.
În cadrul Zilelor Municipiului Orșova, zona de food va fi un veritabil paradis gastronomic, pregătit să satisfacă toate gusturile și preferințele culinare ale participanților. De la bucate îmbietoare din bucătăria românească, cum ar fi mămăliga cu brânză și smântână, sarmalele tradiționale, gratare aromate, până la deserturi delicioase precum clătitele cu dulceață și nuci, toate acestea vă vor purta într-o călătorie culinară prin aromele autentice ale zonei.
Pentru cei dornici să experimenteze noi arome și bucate din diverse culturi culinare, food truck-urile vor fi alegerea perfectă. De la burgeri suculenți și taco-uri mexicane, la mâncăruri exotice, veți avea oportunitatea să explorați o gamă variată de preparate internaționale, pregătite de bucătari pasionați și talentați.
Pe lângă deliciile culinare, veți avea la dispoziție o selecție de băuturi răcoritoare, bere din belsug si sucuri naturale, perfecte pentru a vă hidrata în timpul zilelor călduroase de vară.
Programul complet al evenimentului cuprinde

VINERI – 11 AUGUST
DORIN BIRIȘ COȘBUC
TARAFUL CARMEN IENCI SI DENIS HILIȚIANU
NICU PALERU
CONCERT VLĂDUȚA LUPĂU

SÂMBĂTĂ – 12 AUGUST
GHIȚĂ CĂLȚUN BRANCU ȘI TARAFUL
ROBERTA CRINTEA
CARMEN POPOVICI DUMBRAVĂ
RECITAL GEORGIANA LOBONȚ

DUMINICĂ – 13 AUGUST
NEDEIE CU CEI MAI ÎNDRĂGIȚI ARTIȘTI DIN ORȘOVA
IRIMICĂ PETRICĂ MIULESCU
LIVIU PUȘTIU

LUNI – 14 AUGUST
GABI PÂRNAU ȘI TARAFUL
LIVIA CELEA STREAȚĂ
MIRUNA LAZEA
CONCERT ANTONIO PICAN

MARȚI – 15 AUGUST
TARAFUL LUCIAN BOLOGA ȘI ROXANA BOLOGA
LORENA ELENA POTÂRCĂ
DODO
GABRIELLA NASTAS
DJ PROJECT CU IOANA IGNAT
FOC DE ARTIFICII

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/zilele-municipiului-orsova-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 923

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 272 zile, 31 Iul. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

  • Ai ceva de zis?

    .