poze zilele municipiului or ova

Zilele Municipiului Orșova

Mehedinti , Orsova. Miercuri 14 August 2019 09:00 - Duminică 18 August 2019
B-ul 1 Decembrie 1918

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

ZILELE MUNICIPIULUI ORȘOVA își va deschide porțile din data de 14 august, pe faleza din fața Primăriei Municipiului Orșova. Ediția de anul acestea va aduce 5 zile pline de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Orșova în colaborare cu Autentic Events în perioada 14 august -18 august.
Peisajul de sărbatoare va cuprinde o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De pildă, copiii se pot răsfăţa cu chips pe băţ, din cartofi naturali, wafe cu tot soiul de umpluturi dulci, clătite cu gemuri naturale, plăcinte sârbeşti şi numeroase tipuri de gogoşi - cu sau fără topping. Nu lipsesc nici tradiţionalele îngheţate la cornet, sucuri multicolore la dozator, îndrăgita vată pe băţ, acadelele rotunde uriaşe, turta dulce, ciocolată artizanală sau batoane din seminţe, fructe confiate şi nuci. Cei pasionați de handmade vor găsi obiecte atât tradiționale cu motive populare românești, ii și covoare tradiționale, dar și bijuterii lucrate manual cu multă migală.
De partea cealaltă, pentru cei cu adevărat gurmanzi, vor sfârâi grătarele într-o veselie, iar meniul nu va ţine deloc cu dieta cuiva. Veți găsi tot ce se poate frige la jar, de la cărnuri de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi. Cu pâine ori cu mămăligă, cu murături ori salate uşoare, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele
Programul artistic complet cuprinde:
Miercuri, 14 august: muzică sârbească, Deni Olar, Taraful Victor Florea și invitații, Dora Ungureanu.
Joi, 15 august: dimineață- deschiderea evenimentului cu jocuri marinărești, spectacol folcloric extraordinar oferit de Etno Tv- „Etno Tv și invitații”, CONNECT- R
Vineri, 16 august: Marcela Fota, Violeta Constantin, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Dj Killer și Mc Darius, Mario Fresh.
Sâmbătă, 17august: Nicoleta Voica, Adrian Stanca, Ovidiu Homorodeanu, Olguța Berbec, Dj Killer și Mc Darius, RUBY
Duminică, 18 august: Taraful Carmen Ienci, Nicoleta Ghimboașa și Flavius Hațegan, Adriana Antoni și taraful, Dj Killer și Mc Darius, SHOW PIROTEHNIC
Gazda evenimentului: Adriana Ștefan- Moderator Etno Tv.





Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/499289980839945/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2681

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1715 zile, 13 Aug. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .