poze in baia sprie are loc o intalnire a asociatiei comunelor din romania

In Baia Sprie are loc o intalnire a Asociatiei comunelor din Romania

Maramures , Baia Sprie. Joi 5 August 2010 10:00 - Duminică 8 August 2010

Categorii: Alte Evenimente

Intalnirea are loc la Complexul hotelier Suior, din Baia Sprie

Asa cum am aflat din surse ale Asociatiei comunelor din Romania, presedintii filialelor judetene se intalnesc in perioada 5-8 august, la Baia Sprie.
Prin dispozitia presedintelui acestei asociatii, este convocat Consiliul Director la sedinta ordinara aferenta semestrului II din acest an.
Intalnirea are loc la Complexul hotelier Suior, din Baia Sprie, judetul Maramures. Pe ordinea de zi a acestei reuniuni se vor gasi cu precadere problemele pe care le au comunele din Romania, si implicit autoritatile administratiei publice locale, ca urmare a unor sincope in procesul de descentralizare, precum si a unei accentuate diminuari a capacitatii administrative a autoritatilor publice locale.
La aceasta reuniune ordinara judetul nostru ar putea fi reprezentat de Monica Sobius – presedinte interimar al filialei judetene – sau de Traian Ciurdas, vicepresedinte.
Se cuvine subliniat faptul ca pana la redactarea acestor randuri doar comunele Tarna Mare, Barsau, Viile Satu Mare si Crucisor au aderat la aceasta structura organizatorica.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 315
Cuvinte cheie: Baia Sprie
pop rodica

Adaugat in urma cu 5034 zile, 05 Aug. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .