poze la trap

La TRAP

Maramures , Baia Mare. Marţi 18 Iunie 2019 18:00 - Marţi 25 Iunie 2019

Categorii: Sport si Excursii

La TRAP, un Bootcamp cu și despre cai, pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani

Ȋn perioada 18 - 25 , la Baia Mare, va avea loc tabăra La TRAP, o tabără de poveste pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor, cu vârste între 6 – 12 ani. Tabăra, având la bază curricula programului Gifted4All by Kleine Schule, este destinată copiilor care doresc să-şi exerseze sau dezvolte abilităţile. Ȋn tabără pot participa copii din orice colţ al României, şi nu numai, cu condiţia ca aceştia să cunoască limba română.

Programul acestei tabere se bazează pe doi piloni importanţi: leadership şi autocunoaştere. Acestea se realizeaza prin activităţi indoor si outdoor, urmărindu-se dezvoltarea inteligenţelor multiple (naturalistă, kinestezică, spaţială, socială, lingvistică, muzicală, logică, emoţională).

Fiecare dintre noi e o persoana unică, iar in tabăra La TRAP copiii au ocazia să se cunoască ȋn profunzime, prin metode speciale, cunoscute doar de maeştrii iscusiţi ȋn poveşti despre cai, aventură, emoţii, jocuri terapeutice de grup cu cai, maniere etc.
Vom pătrunde în descoperirea forţei interioare, în găsirea eleganței de altă dată, în maniere rafinate precum aveau domnițele și cavalerii de odinioară. Totul va culmina cu un bal elegant și rafinat.
Obiectivul misiunii este foarte precis: abilitatea de a interacționa în lumea elitelor și a marilor gânditori ai lumii moderne

Astfel, încă de la început copilul va avea ocazia sa ȋşi dea frâu liber imaginaţiei. Îşi va pune în gabaj, pe lâangă tradiționalii bocanci de hiking, și un frac sau o rochie elegantă, îşi va ascuţi simţurile şi se va lansa într-o aventură de 6 zile, în care va trāi experienţe unice alāturi de copii cu aceleași pasiuni și provocāri ca și el. Va pune la dispoziţie artileria grea a potenţialului personal, folosind la maxim abilităţile personale şi descoperind abilităţi noi sau mai puţin antrenate pentru a îndeplini misiunile individuale şi de echipă în diferite activităţi: hipoterapie, hiking, dezvoltare personală, cluburi de poveşti, căutări de comori, toate prin activităţi de educaţie nonformale asezonate cu zâmbete nenumărate.

Toate acestea vor fi realizate împreună cu o echipă interdisciplinară cu o experienţă vastă în activităţi pentru copii:
- Oana ROGOZ – psiholog Kleine Schule, Dezvolatare personală, detector de emoţii şi însoţitor de drum în călătoria spre sine
- Bianca NESIU- BEDREAG - trainer, expert în educaţie non-formală, Vicepreşedinte Kleine Schule, Preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015
- Irina OPINCARU - trainer, sociolog, cercetaș
- Ema Jentea – Jocheu profesionist
- Miky DOICAN – trainer, iscusită ȋn a da sens rapid ȋnvăţării
- Simona MITREA - specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, Preşedinte Kleine Schule
- Teatrul Local Baia-Mare
- Centrul de Echitație și Hipoterapie "Băița"

La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului.
Asociația pentru Educaţie şi Ştiinţă Kleine Schule continuă astfel programul Gifted4All by Kleine Schule prin organizarea acestei tabere destinate copiilor care ȋşi doresc exersarea sau dezvolarea abilităţilor înalte .

Antrenăm împreună mintea, sufletul şi corpul.

Pentru mai multe detalii:
Simona MITREA
Coordonator Bootcamp
CEO&Founder Kleine Schule
0721 790 840

Locaţie: Baia Mare

Costuri. Reduceri. Promoţii
Costul taberei este de 1450 de lei (cazare, 3 mese și 2 gustări pe zi, program educaţional fără precedent în România, construit pe un concept educațíonal foarte bine documentat) .

Locul este rezervat dupā plata avansului de 400 de lei. Diferenţa, de 1050 lei, urmând a fi plătită până pe data de 31 mai.

Plăteşte integral până pe 15 februarie, iar costul taberei este 1350 lei.
Plăteşte integral până pe 15 martie, iar costul taberei este 1400 lei.
Acordăm o reducere de 5% pentru 2 fraţi (surori), in loc de 2900, costul taberei va fi 2750 lei, cu avans de 800 lei.
Pentru copiii ȋnscrişi ȋn programul educaţíonal Gifted4All by Kleine Schule costul taberei este 1250 lei, cu avans de 400 lei, plătibil până la data de 15 februarie.

Plata avansului se face în contulIBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociația Kleine Schule, CIF 28798450.
La detalii de platā vā rugām sā precizaţi: platā avans tabārā și numele copilului

Alte costuri (opţíonale):
- Trasportul este 200 lei/participant şi nu intrā în preţ (se merge cu trenul, la cușetă)
- La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor adolescentului. Fișa de observaţie se elibereazā la cererea fiecārui pārinte interesat și costā 100 de lei/ copil

După plata avansului, veţi fi contactaţi pentru a vi se transmite:
- contractul,
- factura,
- acordul parental,
- fişa medicală,
- lista de echipament
- acord foto

Anulare:
- În cazul anulării rezervării până la data de 30 aprilie, vi se va restitui avansul de 400 lei, din care vi se va reține Taxa de anulare de 150 lei.
- În cazul anulării rezervării după data de 1 mai, nu se va restitui avansul de 400 lei
De ce percepem taxă de anulare? Pentru că odată lansată înscrierea, echipa pregăteşte deja materiale personalizate pentru fiecare participant.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2025045034459724/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 881
Cuvinte cheie: Baia Mare
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1801 zile, 23 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .