poze fotbal spectacol artisti in recital pe teren pentru echipa fc baia mare

FOTBAL SPECTACOL – Artisti in recital pe teren pentru echipa FC Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Marţi 15 Iunie 2010

Categorii: Spectacole si Filme

recital extraordinar al lui Laurentiu Duta

Un eveniment special se va desfasura in data de 15 iunie pe stadionul de la Dealul Florilor, unde va fi sarbatorita echipa FC Baia Mare. Un spectacol si un meci de fotbal demonstrativ au pregatit oficialii clubului impreuna cu reprezentantii firmei Art Tradition la final de sezon competitional.

Un recital extraordinar al lui Laurentiu Duta, dar si un spectacol de folclor sustinut de Ansamblul Transilvania si Cristian Pomohaci sunt anuntate pentru ziua de marti, 15 iunie. Seria de evenimente va incepe la ora 17.00, cand artistii ansamblului vor intra pe teren pentru un spectacol de folclor. De la ora 19.00, va fi randul fotbalistilor sa isi demonstreze maiestria, pentru ca va avea loc un meci amical intre FC Baia Mare si Prietenii FC-ului. Seara se va incheia cu recitalul lui Laurentiu Duta, care va incepe la ora 21.00.

Doru Dancus, managerul Art Tradition, a declarat ca spectacolul, intitulat ”Fotbal Spectacol”, a spus ca au fost contactati si cativa dintre membrii Nationalei de fotbal a artistilor romani, printre care Kamara si Aurelian Temisan. Ei ar putea intra in teren alaturi de vedetele ale fotbalului baimarean, cum ar fi Buia, Koller si Grozavu.

Biletul de intrare la show va costa 15 lei, iar incasarile vor fi donate jucatorilor echipei FC Baia Mare datorita realizarii obiectivului de mentinere in liga a II-a de fotbal.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 826
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 5072 zile, 10 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .