poze daca noi ne iubim musical pe muzica holograf

Dacă Noi Ne Iubim - Musical pe muzica Holograf

Maramures , Baia Mare. Joi 6 Iunie 2019 19:00
Casa De Cultura A Sindicatelor

Categorii: Spectacole si Filme

Pe 6 iunie vă așteptăm la Casa de Cultura a Sindicatelor Baia Mare la un spectacol intens si plin de dinamism! Un super musical adolescentin, “Dacă noi ne iubim”, este primul muzical de tip generation-fusion din România. Rezervă-ți bilet și hai să aflăm dacă ne iubim!

Musicalul "Dacă noi ne iubim" este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu si scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.
“Dacă noi ne iubim”- musical adolescentin este primul muzical de tip generationfusion din România. Spectacolul creeaza un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre,
Cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – musical, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire.
Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de TOMY WEISSBUCH & BAND: Şerban Matei (chitară), Alexandru Săliştean (clape + bas), George Popescu (tobe), Jack Popescu (percutie).

Un spectacol produs de JG Production.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/864517300551681/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 657
Cuvinte cheie: Baia Mare
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1830 zile, 23 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .