poze  vienna classic christmas baia mare

Vienna Classic Christmas - Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Marţi 18 Decembrie 2018 16:00
Casa de Cultura a Sindicatelor, B-dul Independenţei nr. 4

Categorii: Muzica si Concerte

La insistențele publicului,Strauss Festival Orchestra Vienna va susține al doilea concert la Casa de Cultura a Sindicatelor, Baia Mare, Marti, 18 decembrie 2018, ora 16:00.

După ce concertul din18 decembrie de la 19.30 al Strauss Festival Orchestra Vienna,a fost declarat SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii, împreună cu staff-ul orchestrei vieneze, au hotărât să programeze un al doilea spectacol: marti, 18 decembrie 2018, ora 16.00, la Casa de Cultura A Sindicatelor din Baia Mare.

A fost un efort considerabil din partea tuturor, mai ales că programul orchestrei este unul foarte incarcat . Dar pentru publicul din Baia Mare și nu numai , nimic nu a fost prea greu!

Strauss Festival Orchestra Vienna detine de 40 de ani suprematia intre ansamblurile vieneze de acelasi gen. Fondata de legendarul dirijor Peter Guth, Orchestra a primit de-a lungul timpului in randurile ei cei mai de seama muzicieni. Recunoscuti pe plan internattional pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, artistii sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.


Spectacolul „Vienna Classic Christmas” sutinut de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Craciun care pregateste auditoriul pentru sarbatorile de iarna intr-o maniera autentic vieneza. Programul Orchestrei se desfasoara, ca si la Concertul de Anul Nou de la Viena, in jurul celebrelor valsuri si polci ale dinastiei Strauss.

Spectacolul autentic vienez va aduce spectatorilor români o premieră care va completa tabloul fabulos al Vienei Imperiale – grația corpului de balet, care va crea o poveste diferită pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie semnată de celebra balerină, Raffaela Pegani, o artistă cu o carieră îndelungată împreună cu Strauss Festival Orchestra Vienna. RominaKołodziej a studiat la Opera de Stat din Viena și este prim-balerină la Teatrul Național Slovac din Bratislava. Vladimir Snizek este balerin, coregraf, manager, având o agendă încărcată, cu turnee în toată lumea.

Evenimentul face parte din Programul național cultural “Artă contra Drog” 2018, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului - CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

Informatii : 0740 915 903, 0722 408 143, 0745 171 770

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 674
Cuvinte cheie: Baia Mare
lavi

Adaugat in urma cu 1471 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .