poze concert acadelia

Concert Acadelia

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 11 Mai 2019 20:00
Sala Polivalenta

Categorii: Muzica si Concerte

Delia aduce spectacolul Acadelia pe 11 mai la Sala Sporturilor "Lascar Pana" din Baia Mare. Accesul se face cu 2 ore înainte de spectacol și este permis până la ora de începere. Daca vrei sa cumperi suplimente de meet & greet (poza si intalnire cu atistul) o poti face de pe vip.globalrecords.com. Acestea sunt valabile doar cu bilet la spectacol deja cumparat in orice categorie de pret.

Delia revine anul aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENȚIE!

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

POFTĂ BUNĂ!
Gratuit pentru copiii sub 6 ani daca sunt tinuti in brate de catre un adult insotitor

Recomandam casti de protectie fonica pentru copiii sub 6 ani

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!

Bilete
Zona 2 - 55 lei
Zona 1 - 78 lei
Basic - 121 lei
Gold - 191 lei
VIP - 228

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-baia-mare-concert-acadelia-sala-sporturilor-40693/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1112
Cuvinte cheie: Baia Mare
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1801 zile, 23 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .