poze competitie partia roata din cavnic va gazdui un concurs de schi pe timp de vara pentru copii

COMPETITIE - Partia Roata din Cavnic va gazdui un concurs de schi pe timp de vara pentru copii

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 7 August 2010 09:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

"Ii asteptam pe toti tinerii sa se inscrie la "Cupa de vara Superski"

In ciuda faptului ca suntem in toiul verii, iar zapada este doar o amintire, pe partia Roata din Cavnic va fi organizat sambata, 7 august, un concurs de schi pentru copii. Chiar daca soarele va dogori, schiorii vor putea aluneca in voie pe partia artificiala de schi, lunga de 100 de metri si lata de 21, inaugurata la mijlocul lunii iulie.

Primul concurs de schi la... 30 de grade Celsius din Maramures va avea loc in Cavnic, sambata, 7 august, atunci cand pe partia artificiala de la Roata sunt asteptati copiii cu varsta intre 3 si 14 ani pentru a-si demonstra abilitatile de schiori.

"Ii asteptam pe toti tinerii sa se inscrie la "Cupa de vara Superski", fie ca fac parte dintr-un club sportiv sau nu. Totul va fi gratuit, iar castigatorii vor fi recompensati cu diplome si cupe", a spus Cornel Poenar, administratorul partiilor de schi de la Roata.

Pana in momentul de fata sunt inscrisi 40 de copii in concurs, de la trei cluburi de schi din judet, iar inscrierile se pot face pana sambata, la ora 9.00, la hotelul Superski de la baza partiei. Partia artificiala de schi din Cavnic este prima de acest gen din Romania, investitia ridicandu-se la peste 100.000 euro.
www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5082 zile, 03 Aug. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .