poze detinutii din penitenciarul baia mare participa la doua concursuri de pescuit

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare participa la doua concursuri de pescuit

Maramures , Baia Mare. Miercuri 21 Iulie 2010 08:00 - Joi 22 Iulie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Reprezentantii AJVPS vor juriza concursul

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare participa la doua concursuri de pescuit sportiv. Este a treia editie a competitiei care se va derula in colaborare cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Maramures. Cei mai buni pescari vor primi diplome si vor fi recompensati cu facilitati in ce priveste executarea pedepselor privative de libertate.

La Penitenciarul Baia Mare vor avea loc, in zilele de 21 si 22 iulie, doua concursuri de pescuit sportiv, cu participarea a zece persoane private de libertate din regimul semideschis, respectiv 10 persoane din regimul deschis. Competitia ajunsa la a treia editie se va desfasura in spatiul destinat activitatilor agricole.
Reprezentantii AJVPS vor juriza concursul, iar cei mai buni pescari vor fi recompensati.
“Concursul este la a III-a editie si ca in fiecare an se desfasoara in colaborare cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Maramures, care va juriza competitia si va pune la dispozitia persoanelor private de libertate tot echipamentul necesar pentru buna derulare a concursului. Castigatorii vor primi diplome si vor fi recompensati conform prevederilor Legii 275/2006 privind executarea pedepselor privative de libertate”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Baia Mare, Crina Suciu.

Aceasta a mai aratat ca cele doua concursuri de pescuit fac parte din “seria de activitati recreative si sportive desfasurate cu persoanele private de libertate, avand ca scop implicarea acestora in activitati care sa contribuie la imbunatatirea imaginii de sine, constituindu-se, in acelasi timp, si intr-un bun prilej de invatare si exersare a conduitelor pro-sociale”.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 965
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 5022 zile, 20 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .