poze turul rezistentei anticomuniste din maramures

Turul Rezistenţei Anticomuniste din Maramureş

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 18 Septembrie 2010 08:00 - Duminică 19 Septembrie 2010

Categorii: Alte Evenimente

acţiune de comemorare a luptătorilor împotriva ''ciumei roşii''

În perioada 18-19 septembrie 2010, în Maramureş se desfăşoară a doua ediţie a Turului Rezistenţei Anticomuniste din Maramureş, organizat de Gazeta de Maramureş, în parteneriat cu Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România, subfiliala Sighet, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, cu sprijinul financiar al Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Baia Mare, al viceprimarului Ovidiu Nemeş şi familiei fostului luptător anticomunist Vasile Blidar.

Programul evenimentului cuprinde vizite în localităţile şi zonele în care s-au organizat cele mai importante nuclee de rezistenţă anticomunistă sau în care au fost amplasate locuri de detenţie şi lagăre de muncă. În fiecare punct, participanţii vor fi întâmpinaţi de foştii deţinuţi politici care au luptat sau au fost închişi în astfel de locuri sau de familiile lor. Plecarea în Turul Rezistenţei Anticomuniste din Maramureş are loc astăzi, la ora 8.00, din parcarea Palatului Administrativ din Baia Mare.

Mai multe detalii: http://www.sighet-online.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=11538:turul-rezistenei-anticomuniste-din-maramure-aciune-de-comemorare-a-lupttorilor-impotriva-ciumei-roii&catid=40:eveniment&Itemid=135

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 634
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 4968 zile, 18 Sep. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .