poze prezentare moda pr t a porter

PREZENTARE MODA - Prêt a porter –

Maramures , Baia Mare. Joi 17 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

tinute pentru toate momentele zilei

Pasionatii de moda, dar si cei care vor sa afle care sunt ultimele tendinte in materie de haine pentru barbati sunt invitati, joi, 17 iunie, de la ora 20:00, la o prezentare de moda. Evenimentul se va desfasura in Clubul Exit din Baia Mare si este organizat de designerul Lucian Pop. Colectia toamna/iarna 2010-2011 “Lucian Pop Men” a fost prezentata recent in cadrul Romanian Fashion Week, de la Iasi.

Designerul Lucian Pop isi va prezenta colectia vestimentara adresata exclusiv barbatilor. Evenimentul se va desfasura in Clubul Exit din Baia Mare. Este cea de-a saptea colectie “pret a porter” semnata de tanarul designer, in cadrul careia vor fi expuse 30 de tinute complete.

“Colectia este structurata ca una de tip «croazierre», ce contine tinute pentru toate momentele zilei, tinute casual, sport, de seara, in combinatii inedite.
Piesele vestimentare vorbesc despre evadarea din cotidian, despre crearea unei lumi noi, in care «jucam» dupa propriile reguli, o lume lipsita de prejudecati si dogme. Haina este «masca» care ne da putere, incredere, libertate, ” a spus Lucian Pop.

Evenimentul de joi seara se adreseaza iubitorilor de moda si potentialilor clienti, fiind o forma de prezentare, informare si promovare a propunerilor vestimentare ale designerului Lucian Pop pentru sezonul care urmeaza.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 668
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5086 zile, 16 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .