poze ministrul dezvoltarii si turismului elena udrea vine luni in maramures

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, vine luni in Maramures

Maramures , Baia Mare. Luni 5 Iulie 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

“Circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, vine luni, 5 iulie, in Maramures pentru a semna contractul de finantare a “Circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”, proiect finantat prin Programul Operational Regional.

Ministrul Dezvoltarii si Turismului vine luni, 5 iulie, in Maramures. Vizita Elenei Udrea este motivata de semnarea contractul de finantare a “Circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”, proiect in care sunt incluse si 16 biserici de lemn din Maramures.

Programul lui Udrea in Maramures incepe in 5 iulie, la ora 10.00, la Palatul Administrativ, unde va semna contractul de finantare, si mai presupune o “inspectie” a lucrarilor executate la drumul Baia Sprie – Barsana si vizitarea Manastirii Barsana, localitate unde va lua si pranzul. Din Maramures, Udrea va pleca spre judetul Satu Mare.

Proiectul “Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” vizeaza obiectivele din Barsana, Bogdan Voda, Botiza, Calinesti, Copalnic Manastur, Carpinis, Desesti, Ieud, Sat Sugatag, Poienile Izei, Remetea Chioarului, Rozavlea, Sacalaseni, Plopis si Surdesti.

Proiectul presupune reabilitarea drumurilor de acces pana la punctul de vizitare din incinta monumentului, precum si realizarea parcarilor si punctelor de informare turistica. De asemenea, proiectul mai prevede executarea unor lucrari de alimentare cu apa, canalizare, iluminat stradal si arhitectural.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 512
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5044 zile, 04 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .