poze light it up blue baia mare

Light It Up Blue Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 2 Aprilie 2011 19:00 - Sâmbătă 2 Aprilie 2011

Categorii: Alte Evenimente

Light It Up Blue Baia Mare


In 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale a Autismului, Asociatia Autism Baia Mare lumineaza Baia Mare in albastru, printr-o serie de evenimente de constientizare a autismului, desfasurate in cadrul actiunii Light It Up Blue, organizata in aceasta zi la nivel global.

La Baia Mare se va lumina in albastru cladirea Primariei si cea Prefecturii timp de doua ore.
De asemena in data de 1 aprilie se va organiza o conferinta de presa..., la care se va prezenta si o expozitie de lucrari" Creeaza in/cu culori albastre de ziua autismului!", se vor distribui pliante şi afişe cu informaţii despre autism.

In serile de 1 si 2 aprilie, cladiri importante din America de Nord si din intreaga lume - inclusiv Empire State Building din New York City si Turnul CN din Toronto, Canada, isi vor aprinde luminile albastre pentru constientizarea autismului.

Initiativa face parte dintr-o ampla actiune internationala care propune iluminarea in albastru a unor cladiri importante, ajutand astfel la constientizarea problematicii autismului si a dificultatilor persoanelor cu TSA (Tulburari din Spectrul Autist).

Evenimentul, in Baia Mare, este organizat cu sprijinul Primariei Baia Mare si a Prefecturii Baia Mare.

Persoanele interesate sa se implice voluntar desfasurarea acestor activitatii sunt rugate sa ne contacteze pe e-mail la autismbaiamare@gmail.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1594

Eveniment postat de organizator

autism baia mare

Adaugat in urma cu 4775 zile, 29 Mar. 2011

Adaugat de autismbm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .