poze dans muzica teatru si competitii sportive la inchisoarea din baia mare

Dans, muzica, teatru si competitii sportive la inchisoarea din Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Marţi 29 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Ziua personalului penitenciarelor din Romania

Expozitii de pictura, spectacole de dans, muzica si teatru si competitii sportive vor fi organizate la Panitenciarul Baia Mare pentru a sarbatori Ziua personalului penitenciarelor din Romania. Festivitatile se vor derula pe parcursul a sase zile si-i vor implica atat pe detinuti, cat si pe angajatii inchisorii.

La 29 iunie, Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste Ziua personalului penitenciarelor din Romania, sub patronajul spiritual al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, ocrotitorii sistemului. Cu aceasa ocazie, in perioada 29 iunie - 5 iulie, la sediul Penitenciarului Baia Mare se vor desfasura activitati culturale, artistice si recreative atat pentru functionarii publici, cat si pentru persoanele private de libertate.

In 29 iunie, va avea loc campionatul de fotbal „Cupa 29 Iunie”, cu participarea echipelor cadrelor Penitenciarului Baia Mare, Jandarmeriei, Serviciului Roman de Informatii, Inspectoratului Politiei Judetene Maramures, Serviciului de Transmisiuni Speciale, Inspectoratului de Situatii de Urgenta Maramures.

In 2 iulie se va desfasura un program artistic sustinut de persoanele private de libertate - trupa de teatru si trupa de dansuri traditionale rromales, la sediul penitenciarului, iar in 5 iulie, un spectacol va fi sustinut de solistii Sandu Ciorba si Costel Ciofu pentru persoanele private de libertate. De asemenea, va fi organizata o expozitie de pictura cu lucrari realizate de persoanele private de libertate, in cadrul atelierelor ocupationale.

In cadrul aceluiasi eveniment, in 24 iunie, echipa de fotbal a persoanelor private de libertate a participat, alaturi de alte sase penitenciare, la Oradea, la Campionatul de fotbal „Cupa Vest” – editia a IV-a, echipa ocupand locul al III-lea. Cu aceasta ocazie 13 functionari publici cu statut special au fost avansati in gradul profesional urmator, dintre acestia cinci fiind avansati inaintea implinirii stagiului minim in gradul profesional detinut.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 642
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5102 zile, 27 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .