poze lansarea filmului terapie pentru crima
poze lansarea filmului terapie pentru crima poze lansarea filmului terapie pentru crima

Lansarea filmului "Terapie pentru crima"

Ilfov , Bucuresti. Luni 29 Septembrie 2014 19:30
Bulevardul Gen. Gheorghe Magheru 29, sector 1

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 400/450

Personalitati publice, oameni din showbiz, jurnalisti, vor fi prezenti la lansarea primului film de actiune romanesc in care personajul principal este o "femme fatale" - Claudia Pavel.

V-ati saturat de filmele romanesti cu decoruri sumbre, in care femeia este banala si neajutorata?

Avem onoarea sa va invitam la Lansarea de gala a primului film romanesc de actiune cu o "femme fatale" in rolul principal, un film cu parfum Hollywoodian, cu Claudia Pavel (Cream) in rolul principal.

Scenariul si regia sunt semnate de Kiki Vasilescu iar coloana sonora a fost realizata de Bobby Stoica (ex. Voltaj). Din distributie mai fac parte: Vlad Corbeanu, Catalin Ciurdar, Robert Radoveanu, etc.
Kiki Vasilescu: "Trebuie accentuat că este un film de acţiune, un film de suspans, aşa cum se fac la Hollywood, cu elemente parodice, pentru că în România comedia este foarte importantă şi a ieşit o comedie cu elemente de bun gust, nu veţi auzi înjurături, manele, este un film făcut pentru publicul urban, de toate vârstele. Ne repreinză, generaţia tânără care îşi doreşte ca România să fie aşa cum începe să fie... „Terapie pentru crimă“ este un altfel de film românesc, este un produs de entertainment care te face să te simţi bine şi să ieşi din sala de cinema relaxat şi poţi spune că şi în România este bine să trăieşti. În plus, îţi prezintă o imagine a României aşa cum americanii îşi prezintă ţara, frumos şi interesant, deşi nu este cu mult mai frumoasă decât România, este un film care face dreptate Bucureştiului. "

Mai multe detalii: http://terapiepentrucrima.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1176

Eveniment postat de organizator

violeta

Adaugat in urma cu 3494 zile, 26 Sep. 2014

Adaugat de Violeta Ivu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .