poze zilele orasului pascani 2024

Zilele orasului Pascani 2024

Iasi , Pascani. Vineri 5 Iulie 2024 - Duminică 7 Iulie 2024

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Zilele Municipiului Pașcani vor avea loc în perioada 5-7 iulie 2024

Administrația locală din Pașcani a stabilit primele detalii privind organizarea Zilelor Municipiului din acest an. Sărbătoarea va avea loc în perioada 5-7 iulie, adică primul sfârșit de săptămâna din lună, iar bugetul alocat nu va depăși suma de 500.000 de lei.

În inima Moldovei, orașul Pașcani își deschide porțile în fiecare an pentru a celebra tradițiile, valorile și spiritul său comunitar printr-un eveniment de neratat: Zilele Orașului Pașcani. Ediția din 2024 promite să fie una deosebită, aducând împreună locuitorii și vizitatorii pentru a sărbători istoria, cultura și realizările orașului.

Zilele Orașului Pașcani sunt o ocazie deosebită pentru comunitatea locală de a sărbători unitatea și diversitatea sa culturală. În timpul acestor zile, străzile orașului se umplu de activități, evenimente și spectacole care reflectă bogăția patrimoniului cultural al Pașcaniului. De la spectacole de muzică și dansuri tradiționale, până la expoziții de artă și demonstrații de meșteșuguri locale, fiecare aspect al vieții culturale a orașului este pus în valoare în timpul acestui eveniment.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 250
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 41 zile, 18 Mar. 2024

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Zilele orasului Pascani 2024

    .