poze  plus valor valorificarea limbilor straine prin plurilingvism

"PLUS-VALOR ? Valorificarea limbilor straine prin plurilingvism".

Iasi , Miroslava. Vineri 9 Octombrie 2009 09:00
ala de conferinte a Grupului Scolar Agricol "Mihail Kogalniceanu" , Miroslava, judetul Iasi

Categorii: Conferinte si Seminarii

Societatea Romana pentru Educatie Permanenta organizeaza la Iasi pe 9 Octombrie 2009 conferinta internationala "PLUS-VALOR ? Valorificarea limbilor straine prin plurilingvism". Conferinta este organizata ca parte a proiectului european cu acelasi nume, PLUSVALOR, coordonat de Universitatea Catolica "Sacro Cuore" din Milano, Italia, beneficiind de un parteneriat international format din organizatii din Ungaria, Romania si Olanda.

Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului "Invatarea pe toata durata vietii" (numar de referinta 143368-2008-IT-KA2-KA2MP).

Conferinta va avea loc in data de 9 Octombrie 2009 in sala de conferinte a Grupului Scolar Agricol "Mihail Kogalniceanu" , Miroslava, judetul Iasi..
Plecand de la valoarea europeana a plurilingvismului conform careia toate limbile reprezinta moduri la fel de valoroase de comunicare si exprimare a identitatii, conferinta internationala "PLUS-VALOR ? Valorificarea limbilor straine prin plurilingvism" isi propune sa creeze dezbateri asupra invatarii limbilor straine in vederea promovarii plurilingvismului si intelegerii interculturale in Europa.

Temele conferintei sunt:

1. Provocarile plurilingvismului: teorie si practica in Europa
2. Diversitatea lingvistica si culturala in Europa
3. Bune practice de predare a limbilor straine in Europa. Studii de caz.
4. Plurilingvism si intelegere reciproca in Europa
5. Politici educationale in domeniul invatarii limbilor straine: implementarea Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi Straine in tarile europene.

Comenteaza pe Facebook
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5440 zile, 11 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .