poze targul pentru fermieri agralim 2014 la iasi

Targul pentru fermieri AGRALIM 2014 la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 18 Septembrie 2014 - Duminică 21 Septembrie 2014

Categorii: Targuri

AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniaza conceptelor moderne de targuri agricole in camp!

ABplus Events și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță lansarea oficială a platformei expoziționale agricole Ezăreni, în stațiunea didactică a USAMV Iași.

Platformă a fost creată pentru găzduirea evenimentului Târgul pentru fermieri Agralim, într-un concept nou, cu modalități complexe de prezentare a utilajelor și produselor agricole.

Începând din 2014, AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniază conceptelor moderne de târguri agricole în câmp!

Calibrat după noile coordonate ale spațiului generos de 10 hectare avut la dispoziție pe Platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni”, târgul organizat în perioada 18 – 21 septembrie 2014 se recomandă prin:

AGRO FARMA – expoziția include demonstrații live cu o gamă variată de utilaje agricole, pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și prezentarea de echipamente pentru fermele vegetale și zootehnice;
AGRO FARMA INPUTURI - prezentarea loturilor demonstrative de culturi agricole pe o suprafață de 17.500 de metri pătrați;
AGROZOO – expoziție de animale de rasă și arenă de prezentare;
SALON DE FINANȚARE A AGRICULTURII;

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3172 zile, 26 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .