poze imcdays targul international de cariere medicale

IMCDays - Targul International de Cariere Medicale

Iasi , Iasi. Sâmbătă 10 Aprilie 2010 11:00
Hotel Traian

Categorii: Targuri

Intrarea este libera, iar vizitatorii sunt asteptati sambata intre orele 11.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 16.00.

Dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, va invita in primavara aceasta la cea de VII-a editie a Targului International de Cariere Medicale, cel mai mare
eveniment de recrutare din domeniul
medical si farmaceutic din Europa si singurul de acest gen din Europa Centrala
si de Est.
Pentru cei interesati de participarea la Targ este recomandata si o inscriere online in avans, pe site-ul http://www.imcdays.org/.

Cel mai important pentru aceasta editie este ca sistemul medical de stat din Marea Britanie (NHS-National Health Service) se bazeaza din ce in ce mai mult pe recrutarea medicilor din Romania pentru suplimentarea locurilor disponibile in sistemul lor, acest trend fiind scos in evidenta de prezenta la Targ a 5 dintre cele mai mari agentii de recrutare din Marea Britanie.

Expozantii sunt angajatori de top si agentii de recrutare la nivel international, spitale din Germania (precum este Stadtisches Klinikum Dessau) care au posibilitatea sa stabileasca contact direct cu vizitatorii Targului, sa le explice in ce consta oferta de munca, care sunt avantajele unui job in strainatate, oferindu-le acestora cariera internationala pe care o cauta.

Targul se adreseaza atat medicilor tineri si seniori, de toate specialitatile, studentilor, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor, intregului personal implicat in asistenta sanitara si farmaceutica.

IMCDays ofera de asemenea sansa unor seminarii si discutii libere pe teme de interes privind dezvoltarea personala si profesionala: modalitati de inscriere si oportunitati de angajare in domeniul medical din diverse tari europene, oportunitati de inscriere in proiecte de cercetare clinica in Romania, invatarea englezei medicale, sfaturi pentru intocmirea CV-ului medical si impartasirea diverselor tehnici de prezentare la interviu.

*Sursa: inoras.ro

Pret bilet: 0 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 735
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5142 zile, 05 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .