poze targ handmade la palas mall

Targ Handmade la Palas Mall

Iasi , Iasi. Vineri 8 Noiembrie 2013 - Duminică 10 Noiembrie 2013

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Acest week-end va fi dedicat pasionatilor de stil.

Fashion Corner şi prezentare de modă cu Adina Buzatu, târg de produse handmade, recitaluri de pian şi teatru de păpuşi sunt evenimentele organizate în următoarele zile, la Palas.
În perioada 8 – 10 noiembrie 2013, cei care doresc să achiziţioneze accesorii cu dichis, lucrate manual, sunt aşteptaţi la Târgul Handmade, organizat în parteneriat cu Fayette Events & Education. Articolele create de artişti vor putea fi admirate şi cumpărate din Palas Mall, zona Subway. Clienţii vor avea de ales dintr-o gamă variată de accesorii din pietre semipreţioase, fimo, lemn sau piele, croşetate sau împletite, obiecte de decor, cosmetice din apă de trandafiri şi multe alte articole speciale.
De vineri până duminică inclusiv, între orele 16.00 – 18.00, sesiunile de cumpărături în Atriumul Palas Mall se fac pe acordurile celor mai frumoase melodii interpretate live la pian.
Pentru că şi bărbaţii sunt interesaţi de aspectul lor fizic, Palas Mall a pregătit pentru toţi pasionaţii de fashion o prezentare de modă semnată de Adina Buzatu. Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18.30, pe podiumul din Atrium, stilista va aduce mai aproape de ieşeni cele mai noi piese vestimentare din colecţiile sale. Sacouri, pantaloni, cămăşi şi costume definite prin calitatea materialelor exclusiv naturale şi croielile versatile sunt propunerile stilistei pentru domnii care se respectă. În deschiderea prezentării de modă, vor defila propunerile brandurilor din Palas Mall. Publicul va putea admira trendurile sezonului, destinate bărbaţilor şi femeilor, prin combinaţii de piese marca Stefanel, Seroussi, D’S Damat, Celio, Nissa şi Il Passo.
Defilarea de modă este o parte a Fashion Corner-ului din Atriumul Palas Mall. Sâmbătă şi duminică, 9 şi 10 noiembrie, între orele 13.00 – 16.00, specialiştii îi aşteaptă pe clienţi la sesiuni gratuite de hair styling, make-up şi fashion. În acest sfârşit de săptămână, invitata specială este Adina Buzatu, care le va oferi doritorilor sfaturi în alegerea stilului vestimentar potrivit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 889
popadriana

Adaugat in urma cu 3825 zile, 07 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .