poze crosul loteriei romane la iasi

Crosul Loteriei Romane la Iasi

Iasi , Iasi. Duminică 3 Octombrie 2010 09:00
Palatul Culturii (punct de start)

Categorii: Sport si Excursii

Concomitent in 5 orase: Iasi, Bacau, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti

Directia pentru Sport a Judetului Iasi va invita duminica, 3 octombrie 2010, la „Crosul Loteriei Romane”, eveniment in premiera la Iasi care, pentru prima data, este organizat concomitent in 5 orase: Iasi, Bacau, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti.

Editia a XIII-a a acestei competitii sportive de masa se desfasoara sub sloganul „Alearga pentru sanatatea ta!”, pe urmatorul traseu de 4300 m: Palatul Culturii (punctul de start) – Bd. Stefan cel Mare si Sfant – Str. 14 Decembrie 1989 – Str. V. Alecsandri – Bd. Independentei – Str. Nicolae Balcescu – Str. Vasile Conta – Str. Lascar Catargi – Str. Gen. H. Berthelot – Bd. Carol I – Str. Gavril Muzicescu – Str. Arcu – Bd. Stefan cel Mare si Sfant – Palatul Culturii (punctul de sosire).

„Crosul Loteriei Romane” ofera premii consistente pentru fiecare din urmatoarele categorii de participanti apti de efort fizic: seniori si senioare (20 – 40 ani), juniori si junioare (15 – 19 ani), copii baieti si fete (11 – 14 ani), veterani barbati si femei (peste 40 de ani), persoane cu dizabilitati in fotolii rulante, barbati si femei, catedre de sport ale liceelor care reusesc sa atraga cei mai multi elevi.

„Editia din 2010 a Crosului Loteriei Romane, inclus in calendarul competitional intern si international al Federatiei Romane de Atletism are loc pentru prima data si in provincie, tocmai la propunerea Iasului. Obiectivele principale ale venimentului sunt atat promovarea produselor cu caracter loteristic, cat si a sportului. Cu aceasta ocazie, Loteria Romana lanseaza un nou produs de tip loz in plic, SPORT FAN, care costa doar 2 lei. Crosul Loteriei Romane de la Iasi are peste 50 de premii, cu adevarat motivante.”, a declarat Corneliu Popescu, director executiv Centrul de Profit Iasi al Companiei Nationale Loteria Romana.

„Dupa experienta acumulata in 2009, la organizarea Crosului Judetean Ziua Olimpica, cred ca la acest eveniment, cu premii atat de consistente, prezenta iesenilor va depasi orice asteptari. De altfel, lansez o provocare tuturor celor care iubesc sportul si competitia sa vina in numar cat mai mare, pentru ca sa depasim recordul national de participanti.” a declarat Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi.

Alte detalii despre eveniment se pot obtine la telefon 0758.090.800 sau emailciprian.paraschiv@dsjiasi.ro, persoana de contact Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi.

*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 673
Cuvinte cheie: Sanatate , 2010 , Cross , maraton , Evenimente Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 4951 zile, 29 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .