poze teatru tangou final cu maia morgenstern

Teatru: "Tangou Final" cu Maia Morgenstern

Iasi , Iasi. Luni 1 Noiembrie 2010 19:00
Casade Cultura a Studentilor

Categorii: Spectacole si Filme

Maia Morgenstern joaca alaturi de fiul ei, Tudor Aaron Istodor, intr-o productie de exceptie a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti.

Cunoscuta actrita revine la Iasi cu piesa de teatru Tangou final, o drama apartinand autorului argentinian Mario Diament, montata de Moshe Yassur, regizor nascut la Iasi in 1934, dar care in 1970 s-a stabilit in SUA, unde a pus in scena nenumarate spectacole. Scenografia ii apartine lui Constantin Ciubotariu, iar muzica lui Mircea Kiraly.

Piesa are la baza povestea unei mari actrite care se confrunta, intr-un moment de adevar, cu umbrele si luminile propriei existente. Maia Morgenstern joaca rolul unei foste stele de cinema, Valeria Duran, care s-a retras subit, in plina glorie, si s-a inchis inexplicabil intr-o camera de hotel. Timp de 20 de ani nu a scos vreo vorba, invaluindu-si viata in mister.
Tudor Istodor il joaca pe Diego Goldstein, un reporter care o convinge pe actrita sa-i acorde un interviu. Este, mai intai, intimidat de personalitatea puternica a divei. Treptat, pe masura ce isi declara admiratia fata de rolurile ei, care l-au facut sa viseze, jurnalistul ii castiga increderea si reuseste sa patrunda, cu reportofonul deschis, dincolo de zidurile care protejeaza amintirile traumatizante ale actritei.

Mai multe detalii: http://www.altiasi.ro

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 669
Cuvinte cheie: 2010 , Evenimente Iasi
sandu

Adaugat in urma cu 4930 zile, 27 Oct. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .