poze gamer jocul supravietuirii

Gamer - Jocul supravietuirii

Iasi , Iasi. Vineri 25 Septembrie 2009 16:00

Categorii: Spectacole si Filme

(Premiera - 25 Septembrie 2009)

Un action-thriller halucinant, Gamer - Jocul Supravietuirii vine pe marile ecrane cu un nou concept, pe cat de antrenant, pe atat de socant: ilustreaza o realitate in care jocurile pe calculator si noile metode de divertisment au evoluat intr-un hibrid extrem de periculos.

Oamenii folosesc manipularea in masa asupra semenilor prin retelele de jocuri pe calculator, controlul mintii este deja un instrument la indemana tuturor, iar motorul acestui joc sangeros este insusi creatorul sau, miliardarul Ken Castle ( Michael C. Hall).

Slayers, cea mai proaspata creatie a lui Ken, in care indivizii pot ucide cu sange rece, permite milioanelor de utilizatori sa isi indeplineasca on-line si in vazul tuturor cele mai demente fantezii, folosind ca avatare fiinte umane pe care le forteaza sa lupte in acest joc pana la moarte.

Kable (Gerard Butler) este vedeta de necontestat a ultraviolentului joc Slayers. El este controlat de Simon, un tanar jucator cu tabieturi de rock star, care sfideaza toate regulile, reusind sa il conduca pe Kable catre victorie in fiecare infruntare saptamanala. Despartit de familie, tinut captiv si fortat sa lupte impotriva vointei sale, acest gladiator modern este nevoit sa supravietuiasca suficient de mult pentru a putea sa invinga jocul, sa isi recapete identitatea si sa salveze omenirea de tehnologia ucigasa a lui Castle.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 669
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5343 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .