poze evenimentele saptamanii la palas mall
poze evenimentele saptamanii la palas mall poze evenimentele saptamanii la palas mall

EVENIMENTELE SĂPTĂMÂNII LA PALAS MALL

Iasi , Iasi. Joi 25 Aprilie 2013 - Duminică 28 Aprilie 2013

Categorii: Spectacole si Filme , Targuri , Alte Evenimente

Palas Mall a pregătit pentru clienţii săi o agendă încărcată cu evenimente deosebite: festival de filme scurte, târg de antichităţi, spectacol de dans, teatru de păpuşi şi concursuri cu premii.

De joi până sâmbătă, 25 – 27 aprilie 2013, între orele 19.00 – 22.00, piaţeta Intersport din Palas Mall se va transforma în cinematograf. Iubitorii filmului sunt aşteptaţi la Festivalul Internaţional de foarte scurt metraj „Très Courts”, eveniment organizat de Institutul Francez Român. Unică în lume, manifestarea este o competiţie între filme cu o durată maximă de 3 minute, realizate de creatori confirmaţi sau de începători, care reprezintă 100 de oraşe din 25 de ţări. Festivalul „Très Courts” se află la cea de-a şaptea sa ediţie în România şi se derulează în 20 de oraşe participante.

De vineri până duminică, în Atriumul Palas Mall se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Peste 40 de participanţi din toate colţurile ţării îşi vor expune colecţiile cu patina timpului, iar clienţii vor putea alege obiecte spectaculoase a căror valoare este ancorată în trecut. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi vine în întâmpinarea pasionaţilor de artă şi istorie cu piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte ornamentale învăluite în mister.

Sâmbătă, de la ora 18.00, cei care doresc să se întâlnească cu renumitul designer Cătălin Botezatu au posibilitatea de a afla poveştile sale de succes spuse în cadrul filmărilor la emisiunea „Deschis la Distracţie”, din Palas Mall. Îndrăgitul creator de modă va fi prezent, în acest sfârşit de săptămână, în magazinele brandurilor din inima oraşului pentru a însoţi la sesiunile de shopping pe 12 dintre câştigătorii campaniei „Meriţi ceva nou de Paşte!”.

Duminică, de la ora 16.00, Palas Mall îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai, în zona Intersport, să sărbătorească Ziua Internaţională a Dansului. Aproximativ 10 cluburi de dans din oraş vor participa la un spectacol ritmat, spre încântarea publicului amator de muzică şi mişcare. Stilurile de dans antrenante sau emoţionante vor fi prezentate de profesioniştii din cadrul Ansamblului „Coconiţe”, Ansamblului „Orpheas”, Ansamblului „Raduga”, „Universul Latino”, „Bel Art”, „Tango Feliz” şi de către artiştii Ecaterina Maria, Ivona Curcă şi Andrei Scrab.

Palas Mall a pregătit o surpriză plăcută şi pentru duminica petrecută de prichindei în inima oraşului. De la ora 18.30, în zona LC Waikiki, ştrengarii îşi dau întâlnire cu eroii din povestea „Turtiţa”, oferită de Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 938
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3990 zile, 25 Apr. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .