poze teatru neconventional

Teatru Neconventional

Iasi , Iasi. Vineri 18 Septembrie 2009 19:00
Baia Turceasca

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

In zilele de 18, 19 si 20 septembrie 2009 sunteti invitati, incepand cu orele 19:00, la Baia Turceasca (str. Crisan - in spatele Mitropoliei) pentru un spectacol de teatru neconventional - "4x4" in regia Alexandrei Badea.

Asistenta regie: Florin Caracala
Distributie: Radu Ghilas, Ana Hegyi, Cristina Bodnarescu, Denisa Pirtac, Vlad Baba, Cristina Florea, Florin Caracala, Cristian Ungureanu Chelaru
Video: Bogdan Vatavu
Sound: Bogdan Damian

Biletele pot fi achizitionare de la Baia Turceasca, incepind cu ora 18:00. Pret bilet: 12 lei.
Pentru informatii si rezervari sunati la 0744.406.907.

Spectacol produs cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi de Compania FaPt - Fabrica de Arta si Productie Teatrala, in colaborare cu: Centrul de Cercetare si Creatie Artistica - Universitatea de Arte "George Enescu" si Centrul Cultural German. Co-producator Awa Records.

"4 x 4" iese din conventionalitatea spectacolelor de teatru si aduce in atentia publicului o modalitate noua de creatie si expresie teatrala adecvata la conditia omului contemporan. Este un spectacol unic, modern si impresionant, un spectacol traseu in care scena este anulata prin cele 4 spatii de joc diferite, distanta actor-spectator dispare, iar publicul se poate apropia si interactiona cu personajele care prind viata in fata lui. Povestea, extrasa din realitatea contemporana, este o analiza a modului in care societatea opreseaza individul, ducand in mod inevitabil la pierderea individualitatii acestuia si la actiuni in spirit gregar.

Iesenii vor putea participa la un spectacol original, conectat direct la realitatea culturala si sociala in care traim, la un spectacol in care teatrul interactioneaza cu artele vizuale intr-un cadru inedit oferit de Baile Turcesti.

Sursa: ziaruldeiasi.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 703
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4899 zile, 11 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .