poze sparkling hearts beats dj project live

Sparkling Hearts & Beats - DJ Project Live

Iasi , Iasi. Vineri 14 Februarie 2020 21:00
Aleea Mihail Sadoveanu 54, Iasi‎

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 400/700

De ziua îndrăgostiților DJ Project vă încântă inimile Live

Anul acesta, de Valentine`s Day vom petrece La Castel o seară inedită, cu adevărat memorabilă: un super club party cu invitat special DJ Project, doar pentru voi. De asemenea, DJ Toni Q vă va ține pe ringul de dans până dimineață, iar Petru Moiseev va veni să vă surpindă cu un moment incendiar: drums & lights show.
Vibe-urile explozive, inimile înflăcărate și ritmurile ce răsună în noapte vor crea momente unice și chiar adevărate povești de dragoste :blush:.
Iar pentru ca atmosfera să fie de un adevarat clubbing party, luminile difuze, canapele tip lounge, mesele tip bistro și drinks bar-urile vor completa perfect întregul decor, astfel încât orice dorință arzătoare să poată prinde contur și deveni realitate.
În plus, vă oferim și doza necesară de energie pentru a petrece până dimineață: bufet suedez tip finger food și un candy bar savuros și apetisant, incluse în preț, desigur :wink:.
Dacă sunteți amatori de senzații tari, băuturile alcoolice și non-alcoolice,precum și cocktail-urile sau shot-urile se vor putea comanda la oricare din drinks bar-uri, acestea nefiind incluse în prețul biletului.
Locurile la canapele pot fi rezervate doar în baza unei consumații de minim 320 lei/canapea, care include 1 sticlă de Vodka + 4 Red Bull + 1 Santal de merișoare sau 1 sticlă de Whiskey + 4 Red Bull + 4 Coca-Cola. În plus, comenzile pentru aceste rezervări vor fi preluate și servite de către colegii noștri, ospătarii La Castel.
Așadar, dragilor, vă așteptăm alături de noi la cea mai tare petrecere și distracție la maxim. Ne vedem La Castel Ballroom pe 14 februarie!
Biletele pot fi achiziționate online sau direct la Recepția Hotel Restaurant La Castel!

Mai multe detalii: https://hotel.lacastel.ro/sparkling-hearts-beats-14-februarie-2020/

Pret bilet: 99 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1713
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

la castel

Adaugat in urma cu 1544 zile, 27 Ian. 2020

Adaugat de LaCastel

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .