poze marius matache revine

Marius Matache revine

Iasi , Iasi. Duminică 28 Noiembrie 2010 20:00
str. Cuza Voda nr. 30-32

Categorii: Muzica si Concerte

Dupa exact un an si o zi (plus o ora, 60 de minute sau 3600 de secunde) de la ultima lui cantare la Iasi, Marius Matache se intoarce in acelasi loc, la Mojo, pentru a-i delecta pe prietenii folk-ului cu muzica sa. Concertul va avea loc duminica, 28 noiembrie, incepand cu ora 20.

Aceia dintre voi care ascultati folk si nu ati aflat inca de Marius Matache sau nu cititi frecvent noutatile de pe primul portal de muzica de gen din Romania, ForeverFolk, de care tot el se ocupa, nu stiti ce pierdeti! Pe langa numeroasele premii castigate la festivalurile din tara, aparitiile la tv si articolele din presa, Make (asa cum il alinta prietenii) este co-moderator al emisiunii Chef de vorbe de la Radio Romania Cultural, lucreaza in cercetare, tine un curs de audit la Facultatea de Geografie din Bucuresti si face toate lucrurile astea foarte bine.

Pe scena, Make se comporta natural, iar publicul il considera inca de la primele cuvinte pe care le rosteste un prieten, un tip simpatic, hazliu, care stie sa te faca sa te simti bine atat prin melodiile pe care le interpreteaza, dar si prin glumele care coloreaza pauzele dintre acestea. Iar daca mentionam ca printre cei cu care a cantat de-a lungul timpului se numara, printre altii, Daniel Iancu, Ovidiu Mihailescu sau Tapinarii, voia buna si distractia sunt garantate. E pacat sa il ratati, mai ales ca vine atat de rar in Iasi!

Pretul biletelor la concertul de duminica seara este de 10 lei.

Mai multe detalii: http://www.altiasi.ro

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 735
Cuvinte cheie: Iasi
pavalut

Adaugat in urma cu 4907 zile, 25 Nov. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .