poze fabrik noise w mihigh k d chris paul k

Fabrik Noise w/ Mihigh, K!d Chris, Paul K

Iasi , Iasi. Sâmbătă 11 Mai 2019 20:00
Hala Fix, Strada Bucium, nr 34

Categorii: Muzica si Concerte

Intr-o atmosfera de sarbatoare, Fabrik Noise organizeaza o editie aniversara de trei ani de la inceperea proiectului. Un weekend plin pentru toti calatorii ce ne vor pasi pragul la Hala Fix din Iasi, pe Str. Bucium, nr. 34

Pentru a aduna energia zilei de 11 mai si a o transpune in cadrul evenimentului, suntem fericiti sa ii avem din nou pe Mihigh si Paul K in Iasi, iar de aceasta data vor veni impreuna si cu Kid Chriss, care va performa pentru prima data la noi in oras.
Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală măsură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Kid Chriss este cunoscut pentru tranzitiile fine pe care le creeaza intre diferite stari de spirit si sentimente. Acesta are un mod unic de a se juca cu publicul, iar selectia muzicala pe care o face este foarte riguroasa. Daca exista scurtaturi spre fericire si voie buna, muzica lui Kid Chriss este cu siguranta una dintre ele.
Paul K, artist care urmeaza principiile muzicii complexe cu influente puternice din toate genurile definitorii. Muzica pe care o propune Paul mereu livreaza un vibe pozitiv si intotdeauna a cautat sa impartaseasca pasiunea lui pentru muzica electronica cu publicul, realizand o experienta unica.
Evenimentul va debuta cu creatiile muzicale ale lui Dilema si Hipp, doi artisti locali din Iasi dar foarte expresivi ce vor asigura warmup-ul.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, terminalele Selfpay din toata tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-fabrik-noise-w-mihigh-k-d-chris-paul-k-41695/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 933
Cuvinte cheie: Iasi
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1848 zile, 30 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .