poze concert tourette roulette

Concert Tourette Roulette

Iasi , Iasi. Vineri 9 Noiembrie 2018
Underground Pub

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Tourette Roulette /Underground The Pub – 9 noiembrie

Trupa s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” cu lyric video si „eX”. Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa "Fight Fire”

Single-ul “Stars” a fost lansat in mai 2016 si este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania si HIT Music Channel. Cateva luni maitarziu, a urmat randul piesei “Somebody Stop Me!”

In martie 2017, trupa lanseaza “Games”) cu sustinerea site-ului Vice Romania si se bucura de succes, fiind promovata pe toate platformele online, radio si TV de specialitate.

Trupa a sustinut concerte prinBucuresti in cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cat si in cadrul Festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primita foarte bine de public cat si de presa online. Tourette Roulette este si una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au aparut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence si Balcony TV Bucharest.

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lanseaza albumul de debut intitulat T!T$, precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIG. Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. si ii are cainvitati pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache& The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semneaza productia piesei Guillotine.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2058 zile, 29 Oct. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .