poze concert pasarea rock la iasi

Concert Pasarea Rock la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 10 Aprilie 2014 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi

Este timpul sa se-adune fiarele, fiare cuminti, cu-o mie de dinti, / cu coada de peste, cu gheare la deste, / cu unghie de tap, cu cap, far-de-cap, / cu blana ca sfecla, cu ochii ca stecla, / cu ochii de valc, fiare cu talc, / cu duhori suave, fiare filozoafe... Se-aduna la ceasul fix Vasilisc si Inorog, Hrisostom si Zgriptor-Roc, Pasarea Calandrinon… Bestiarul fiintelor mitice este starnit, cantat si descantat, stapanit si invocat de prietenii lor mitici: Baniciu, Kappl & Lipan.
Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan-Tandarica sunt muzicieni prodigiosi care, atunci cand se unesc intr-un proiect comun, dezlantuie fiarele din fabule. Ajunsi la varsta maturitatii artistice, fiecare dintre cei trei are intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii, puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda.
Mircea Baniciu este vocea inconfundabila a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock romanesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan-Tandarica spiritul viu si energia unui proiect foarte nou si vechi deopotriva. Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, insa involuntar si irezistibil se simt atrasi de formula care i-a consacrat.
INVITAT SPECIAL Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”, va fi cel ce va condimenta cu interventiile sale diabolice spectacolul.

Biletele (80 / 100 Ron) se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură a Studenților

Mai multe detalii: http://www.vreaubilet.ro

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3768 zile, 28 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .