poze concert kumm la teatrul fix iasi

Concert KUMM la Teatrul Fix Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 28 Februarie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Teatrul Fix din Iasi

Vineri, 28 februarie 2014, incepand cu ora 22:00 va avea loc la Teatru Fix, lansarea noului album al trupei bucurestene KUMM, „A Mysterious Place Called Somewhere”.

La mai bine de 4 ani de la precedentul disc, Kumm continua sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale, evitand ca intotdeauna incadrarea intr-un stil anume. „A Mysterious Place Called Somewhere” poate fi considerat mai „progresiv” in abordarea sonora (trimitand poate spre zilele de inceput ale trupei, alaturi de revenirea lui Oigan pe postul de vocalist principal) insa vine in plus cu experienta si siguranta de sine pe care Kumm le-au capatat in cei peste 16 ani de activitate.

Saxofonul lui Iordache este in continuare un element distinctiv, refrenele si liniile melodice raman cu tine mult timp dupa ascultare, iar influentele diverse (blues, britpop, alternative rock) fac din „A Mysterious Place Called Somewhere” un album bogat si ofertant ce are cate ceva de oferit pentru orice iubitor al muzicii.

Albumul a fost inregistrat la StartRec Studio, avandu-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser si Codrin Lazar. Mixul a fost realizat de catre Utu Pascu, iar masteringul a fost realizat in SUA de catre Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Pe langa trupa, mai sunt prezenti pe album si muzicienii invitati Ana-Cristina Leonte (voce, vioara), Calina Maria Curticapean (voce) si Dragos Andriana (hurdy-gurdy). Noul CD Kumm se numeste „A Mysterious Place Called Somewhere”, are 12 piese nou-noute (plus un bonus track!).
Kumm inseamna: Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara ; Iordache – saxofon, flaut, tamburina ; Kovács András – clape, sintetizator ; Utu Pascu – bass ; John Ciurea – tobe. Special guest: Ana-Cristina Leonte – voce, vioara
BILETE SI REZERVARI

Intrare: 20 lei.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 682
Cuvinte cheie: kumm , teatrul fix iasi , rock , Evenimente Iasi
popadriana

Adaugat in urma cu 3705 zile, 25 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .