poze concert antarctica la iasi

Concert Antarctica la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 3 Octombrie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

ANTARCTICA... live in Underground Pub din Iasi

Antarctica înseamna în prezent Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitară, Mircea Preda
“Burete” (bass- a cantat și cu Vita de Vie), József Orosz-Páll ( sintetizator) și Mirko Grusa -tobe. Delia, solistă și fondator al trupei, a debutat în cariera muzicală alături de grupul Racla, single-ul lor “2 in 1″ devenind unul din cele mai apreciate hituri în Romania de până acum. Este o compozitoare și o textieră inspirată, preocupată de poezie și astronomie, fiind parte la un moment dat din formatia Sunday People și concertând în deschiderea actului artistic semnat Róisín Murphy la Bucuresti.

Pe albumul de debut, Explorers, trupa (inițial in formulă de duo) scoate la lumină peisajele fantastice ale lumilor pe care le poartă în sine, o reflecție caleidoscopică grefată pe sunete electronice glaciale și reliefată de pasajele narative ale Deliei. Albumul s-a bucurat de ecouri favorabile în underground-ul românesc, cinci single-uri de pe album fiind difuzate la Radio Guerrilla, ajunse în poziții de vârf ale topului.

Cu toate acestea, abordarea actuală a trupei testează limitele genurilor și tiparelor muzicale,
cuprinzând influențe din new wave, synthpop, muzică electronică, grunge si ritmuri jazz, combinate cu energia tobelor și liniilor de bass.

De-a lungul timpului, Antarctica a susținut concerte în cluburi bucureștene, dar și la scenă mai mare, ca opening band pentru Morcheeba, în 2010, în cadrul Festivalului B'Estfest, edițiile 2011 & 2012 și Ursus Evolution Tour, 2012. În luna februarie 2012 a susținut un moment live la Radio Guerrilla, bucurându-se de reacții mai mult decât pozitive din partea ascultatorilor.
Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://iasi.inoras.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 762
popadriana

Adaugat in urma cu 3834 zile, 29 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .