poze colinde cu andra era park

Colinde cu Andra @ ERA Park

Iasi , Iasi. Duminică 28 Noiembrie 2010 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Duminica, 28 noiembrie, ERA Shopping Park lanseaza campania dedicata sarbatorilor de iarna, impreuna cu Andra, una dintre cele mai indragite cantarete din Romania.

Pe langa melodiile Andrei, iesenii care vor veni duminica la ERA Shopping Park, la ora 19:00 vor putea asculta de asemenea colinde romanesti in interpretarea ansamblului folcloric “Rapsozii Botosanilor”. Acest weekend aduce iesenilor si prima editie a targului „Produse si obiceiuri moldovenesti”, unde cei prezenti vor putea degusta si cumpara cele mai gustoase bucate traditionale.
Duminica, 28 noiembrie, incepand cu ora 19:00 ERA Shopping Park aduce spiritul si bucuria sarbatorilor in viata iesenilor. Colindatorii ansamblului folcloric vor pasi pe un culoar de lumini si vor incalzi inimile spectatorilor cu vocea lor. Andra va intampina pe toti iesenii si va sustine un concert emotionant. Caldura momentelor magice ale iernii vor fi transmise simbolic de lumina celor aproximativ 1000 de mici flacari ale sperantei ce vor lumina intrarea de la ERA Shopping Park. Iesenii vor fi cu un pas mai aproape de sarbatori si vor simti bucuria acestor clipe aproape de inimile lor.

Mai multe detalii: http://www.iasi4u.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 800
Cuvinte cheie: Iasi
george

Adaugat in urma cu 5064 zile, 24 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

  • Ai ceva de zis?

    .