poze concert de jazz competitii sportive si teatru

Concert de Jazz, competitii sportive si teatru

Iasi , Iasi. Joi 18 Aprilie 2013 - Duminică 21 Aprilie 2013
Palas Mall

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Palas Mall îşi aşteaptă clienţii cu o ofertă variată de evenimente care să le îmbogăţească sesiunile de cumpărături. Vizitele în magazinele brandurilor din Palas Mall vor fi completate cu un concert al trupei MAD, recital de pian, competiţie sportivă, campionat mondial de şah, teatru de păpuşi şi alte activităţi creative pentru prichindei.

Joi, 18 aprilie 2013, de la ora 19.00, Atriumul Palas Mall va fi scena evenimentului muzical Iaşi Jazz Life. Organizat în cadrul manifestării „Cafekultour”, de către Institutul Cultural German, concertul trupei MAD aduce pasionaţilor de muzică stilul groove spontan. Cei trei membri ai formaţiei germane vor încânta publicul cu ritmuri de pop şi jazz, combinate cu umor şi improvizaţie.

Serile muzicale continuă la Palas Mall cu recitaluri de pian şi saxofon. De vineri până duminică, între orele 16.00 şi 18.00, cele mai îndrăgite refrenuri vor fi oferite publicului din piaţeta centrală a Palas Mall prin muzică instrumentală. De buna dispoziţie a clienţilor sunt responsabili membrii formaţiei Opis Band şi Alex Jaxx Live Sax.

În aceeaşi perioadă, 19 - 21 aprilie, în zona food court se desfăşoară proiectul Brave Art. Programul îşi propune să încurajeze tinerii talentaţi la desen prin organizarea unei expoziţii cu vânzare de carneţele din hârtie reciclabilă, pictate manual de micii artişti. Sumele strânse din vânzarea creaţiilor vor fi direcţionate către tinerii pictori şi către programul educaţional YouthBank, care susţine libera iniţiativă, spiritul filantropic şi implicarea civică.

Sâmbătă, 20 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 13.30, în Parcul Palas se va desfăşura etapa naţională a Concursului Naţional de Orientare în Alergare. Peste 100 de alergători se vor alinia la startul competiţiei de sprint, grupaţi în patru categorii de vârstă.

Duminică, la Congress Hall Palas începe Campionatul Mondial Amatori la Şah. Evenimentul se va desfăşura în perioada 21 – 30 aprilie şi este organizat de Federaţia Mondială de Şah, Federaţia Europeană de Şah, Federaţia Română de Şah, Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Sportului Ieşean. În cadrul competiţiei vor participa 230 de jucători, de pe toate continentele lumii.

Pentru cei mici, Palas Mall lansează o invitaţie la teatru. Duminică, de la ora 18.30, în zona LC Waikiki, prichindeii îşi dau întâlnire cu eroii din poveşti. Săptămâna aceasta, Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă” va prezenta piesa „Elefănţelul Curios”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 875
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 4020 zile, 17 Apr. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .