poze marataon de evenimente in weekend la palas

Marataon de evenimente, in weekend la Palas

Iasi , Iasi. Vineri 4 Octombrie 2013 - Duminică 6 Octombrie 2013

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Evenimente culturale, sportive, muzicale şi recreative sunt propunerile Palas pentru acest weekend. Ieşenii vor putea asculta cele mai îndrăgite cântece populare la Festivalul folcloric „Trandafir de la Moldova”, vor aprecia arta dramatică din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, vor simţi adrenalina Raliului Iaşului şi vor dansa pe melodiile trupei Vunk.

În perioada 4 - 5 octombrie 2013, Iaşul găzduieşte Festivalul folcloric „Trandafir de la Moldova”, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale. Talentaţii artişti vor oferi un spectacol aparte publicului din atriumul Palas Mall, vineri, 4 octombrie, începând cu ora 19.00. Clienţii vor fi încântaţi de cântecele şi dansurile populare oferite de ansamblurile din Monor - Bistriţa-Năsăud, Sîngerei - Republica Moldova şi cele din Cernăuţi şi Vinnytsia - Ucraina.



Cei pasionaţi de motoare turate la maximum pot admira cele mai puternice maşini, în piaţeta centrală din Parcul Palas. Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 21.00, se va desfăşura festivitatea de premiere a Raliului Iaşului, etapa naţională a Campionatului de Raliu al României, ce reuneşte echipaje locale, naţionale şi internaţionale.

Seara de sâmbătă este dedicată frumuseţii şi muzicii la Palas Mall. Atriumul va găzdui, începând cu ora 19.00, un concert al trupei Vunk, organizat în cadrul Caravanei AVON. Evenimentul este unul caritabil, având ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea spitalelor ieşene de oncologie.

Agenda evenimentelor culturale din ansamblul Palas continuă cu „Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr”, organizat de Teatrul Luceafărul. Duminică, de la ora 17.00, în atriumul Palas Mall, amatorii artei dramaturgice primesc invitaţie la spectacolul „Platé … utopia mediteraneană”, oferit de ATELIERcuncheoN Italia şi Teatrul de Stat pentru Tineret Kabarovsk din Rusia. Luni, de la aceeaşi oră şi în aceeaşi locaţie, cei mici îl pot întâlni pe „Păcală”, într-o piesă de teatru prezentată de Teatrul „Gulliver” din Galaţi, iar miercuri pot viziona spectacolul nonverbal „Marionetele care dansează”, semnat de Pavel Vangeli, din Praga.

Zilele cu teatru sunt şi pentru prichindei. Duminică, de la ora 18.30, în zona Intersport, copiii se pot amuza alături de personajele din povestea „Curcubeul”, care prind viaţă sub mânuirea artiştilor Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1209
Cuvinte cheie: Vunk , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3829 zile, 04 Oct. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .